Ο Ανδρέας λατρεύει την τεχνολογία και στον ελεύθερό του χρόνο παίζει διάφορα video games. Το όνειρό του είναι να γίνει προγραμματιστής, ώστε να ασχολείται κάθε μέρα με τον κόσμο της τεχνολογίας, έναν κόσμο που αγαπάει πολύ. Ήταν εύκολο, λοιπόν, για εκείνον να επιλέξει την ευχή που θα ήθελε να κάνει, μια ευχή που θα τον βοηθούσε και να εξελίξει το όνειρό του αλλά και να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο του, παίζοντας και διασκεδάζοντας. Έτσι, ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Ωστόσο, η αγαπημένη του νεράιδα του ετοίμαζε κι άλλες εκπλήξεις, για να κάνει ακόμα πιο ωραίο και ιδιαίτερο αυτό το ταξίδι, που θα θυμάται για πάντα ο Ανδρέας.

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα οργανώθηκε για εκείνον, με την άψογη συνεργασία της μητέρας του και της νεράιδας του, χωρίς ο ίδιος να καταλάβει τίποτα! Μαζί με τη μητέρα του και έναν φίλο του, πήγαν στη γειτονική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε ένα escape room, όπου συνάντησαν μία νεράιδα κι ένα ξωτικό και όλοι μαζί έπαιξαν στο δωμάτιο και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Αφού έλυσαν τον γρίφο και βγήκαν, η επόμενη έκπληξη ήταν το φοβερό ιρλανδέζικο εστιατόριο, όπου απόλαυσαν ένα λαχταριστό και διαφορετικό από τα συνηθισμένα γεύμα.

Η μεγαλύτερη έκπληξη, φυσικά, περίμενε τον Ανδρέα στο σπίτι. Έχοντας ζήσει μία πολύ όμορφη μέρα και γεμάτος χαρά, άνοιξε την πόρτα του δωματίου, του και η έκπληξη μαζί με τον ενθουσιασμό του, πλημμύρισαν τον χώρο! Μόλις αντίκρυσε τον πολυπόθητο υπολογιστή, το πρόσωπό του φωτίστηκε και δεν έβρισκε λόγια να εκφράσει τη χαρά του. Αναφωνούσε συνέχεια «Τι λες ρε φίλε!», με μάτια που έλαμπαν! Η ευτυχία του Ανδρέα, ήταν αυτό που θέλαμε να πετύχουμε και όπως φάνηκε από την αντίδραση του, πετύχαμε τον στόχο μας!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Όλγα Καραγιάννη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: THE DUBLINER, ΜΙΛΤΟΣ,THE MINDTRAP,LINARDAKIS CARGO, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Agency, TAXIWAY