Όταν ο Αντώνης μάς είπε για την ευχή του, οι νεράιδες τον ρώτησαν γιατί επιθυμεί να συναντήσει τον διάσημο παίκτη της αγαπημένης του ομάδας. Εκείνος απάντησε πως τον επέλεξε γιατί εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, φαίνεται στα μάτια του ότι είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Κι αυτό μίλησε στην καρδιά όλων των νεραϊδο-ξωτικών. Άλλωστε, η προσπάθεια τού Αντώνη να ενημερώσει κι άλλα παιδιά για τον σακχαρώδη διαβήτη μέσα από ένα βίντεο που ο ίδιος είχε ετοιμάσει και αναρτήσει στο youtube, φανερώνει το πόσο πραγματικά ξεχωριστό παιδί είναι.

Όσο η νεράιδα του οργάνωνε την ευχή του, εκείνος υπομονετικά περίμενε τη μεγάλη μέρα. «Σας ευχαριστώ τόσο που περιμένουμε με αγωνία να ζήσει ο Αντώνης μας αυτή τη μαγική στιγμή κι εμείς δίπλα του», τα λόγια της γλυκιάς μαμάς του είναι χαρακτηριστικά της δύναμης του ταξιδιού της ευχής.

Και έφτασε η μέρα που η νεράιδα του τον πήρε από το χέρι για να επισκεφθούν το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και να γνωρίσει, επιτέλους, το είδωλό του. Πόσες φορές τον είχε θαυμάσει στο γήπεδο και τώρα επιτέλους θα τον γνώριζε από κοντά!

Οι νεράιδες, όμως, είχαν ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για την ευχή του Αντώνη. Δεν θα έριχναν μόνο οι ίδιες νεραϊδόσκονη εκείνη την ημέρα για να δώσουν θάρρος στον Αντώνη. Ζήτησαν από κάποια ακόμη πολύ ξεχωριστά παιδιά να συμμετάσχουν. Παιδιά ευχής που οι δικές τους ευχές εκπληρώθηκαν μέσα στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, χωρίς τη δυνατότητα για πολλές εκπλήξεις. Οι νεράιδες, λοιπόν, τους κάλεσαν να επισκεφθούν κι εκείνοι το γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας και να δώσουν υποστήριξη και αγάπη στον Αντώνη μας.

Με όλη αυτή την υπέροχη παρέα και φυσικά με την οικογένειά του και τον πολυαγαπημένο του ξάδερφο, ο Αντώνης ξεναγήθηκε στο γήπεδο. Μάθαμε την ιστορία της ομάδας και του γηπέδου, επισκεφθήκαμε τα αποδυτήρια και στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την αίθουσα VIP, όπου ο Αντώνης μας είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές-πολλές ερωτήσεις στον Γιάννη.

Η υπέροχη φιλοξενία από την ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε αξέχαστη αυτή την ημέρα για όλους! Γέλιο, συγκίνηση, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πλούσιο φαγητό και μια υπέροχη τούρτα-μπάλα ποδοσφαίρου, ήταν όλα όσα ο Αντώνης ονειρεύτηκε! Αυτό φανερώνουν και τα όσα μας είπαν οι γονείς του την επόμενη μέρα: «Ένα ευχαριστώ είναι τόσο λίγο γι’ αυτό που βιώσαμε σαν οικογένεια χάρη σε εσάς! Θα σας θυμόμαστε για πάντα για όλα αυτά που μας προσφέρατε με τόσο χαρά και αγάπη για τον Αντώνη μας. Ήταν η καλύτερή του μέρα σε όλη τη ζωή του μας είπε! Να σας έχει καλά ο Θεός και να μοιράζετε χαμόγελα κ αγάπη».

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Άννα Μάνογλου, Μαρία Γεωργαντά, Γεωργία Αγαθονίκου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΑΟΚ Π.Α.Ε., Taxiway, Miltos Patisserie & Catering, Γλυcozy, Happy Teapot, ΑΘΛΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency