«Είναι η πρώτη φορά που μου κάνει κάποιος δώρο, χάρηκα τόσο που σας γνώρισα!». Αυτά τα λόγια του Α. μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Ο Α. είναι ένας έφηβος που ζει στην επαρχία, με την οικογένειά του, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική άνεση. Γι’ αυτό και έχει μάθει να εκτιμάει και να χαίρεται αληθινά με όσα του προσφέρονται. Όταν είδε τα δώρα που τον περίμεναν και όλα όσα είχαν κανονίσει οι νεράιδες, ένα τεράστιο χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του.  Γνωρίζοντας την αγάπη του για την Ιταλία, οι νεράιδες κανόνισαν γεύμα σε ιταλικό εστιατόριο. Εκεί τον περίμενε ένα τραπέζι γεμάτο πακέτα!

Άρχισε να τα ανοίγει και να μην μπορεί να πιστέψει πως όλα αυτά ήταν για εκείνον! Υπήρχαν βέβαια δωράκια και για τον αδερφό του, που δεν το περίμενε και χάρηκε πολύ. Η οικογένεια, με τη συντροφιά των νεράιδων, απόλαυσε ένα πεντανόστιμο γεύμα ιταλικής κουζίνας και η κουβέντα κυλούσε όμορφα.

Άλλωστε, αυτό που είχε περισσότερο ανάγκη ακόμα και από το κινητό, ήταν να ζήσει μία εμπειρία διαφορετική. Και ένα γεύμα σε ένα τόσο καλό εστιατόριο, παρέα με ανθρώπους που ενδιαφέρονταν πραγματικά για εκείνον και την οικογένειά του ήταν σίγουρα μία ξεχωριστή εμπειρία.

Όταν, βέβαια, το πολυπόθητο κινητό εμφανίστηκε μπροστά του, τα μάτια του έλαμψαν. Η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη του ήταν φανερές, όπως και των γονιών του που έβλεπαν το παιδί τους τόσο χαρούμενο. Κι όπως μας είπε η νεράιδα: «Φεύγοντας, πήραμε και αγκαλιά από αυτό το υπέροχο παιδί που ανοίχτηκε, μας μίλησε για όλα όσα του αρέσουν και για όσα δεν του αρέσουν και πραγματικά μεγαλύτερη χαρά για εμάς δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρξει!».

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σοφία Αμπατζίδου, Χριστίνα  Σπυρογιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, Βαγγέλης Γκαρώνης,  Nηπιαγωγείο αεροδρομίου Τανάγρας,  Cucina Ristorante Italiano ,Ζαχαροπλαστείο Valentino, MyIkona, Craftbox