Ο Α. είναι ένα παιδί πολύ κοινωνικό, που όμως δυσκολεύτηκε αρκετά να αποδεχτεί τη νέα του πραγματικότητα, όταν διαγνώστηκε η ασθένεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που, αρχικά, στην ερώτηση τής νεράιδάς του τι θα ήθελε να κάνει την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, απάντησε με πολλή σιγουριά ότι επιθυμούσε να γίνει οικογενειακά στο σπίτι.

Η νεράιδά του όμως, ήθελε να του προσφέρει πολλά παραπάνω! Όσο μιλούσαν και ανοιγόταν παραπάνω, ο Α. της εκμυστηρεύτηκε πως του αρέσει πολύ να μαγειρεύει και θα απολάμβανε πολύ ένα γεύμα σε ένα ωραίο εστιατόριο.

Αυτό ήταν! Είχε βρει την τέλεια ιδέα για μια αξέχαστη εμπειρία! Μία επίσκεψη σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, όπου υποδέχτηκαν όλη την οικογένεια με πολλή χαρά. Εκτός από την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν ειδικές κοπές κρεάτων, ο Α. επισκέφθηκε την κουζίνα του καταστήματος, μια που αγαπάει ιδιαίτερα την μαγειρική, για να μυηθεί στα μυστικά του σωστού ψησίματος και να ετοιμάσει κάτι για να το προσφέρει στην οικογένειά του. Ήταν μία μοναδική εμπειρία που τον έκανε να χαμογελά για όλη την υπόλοιπη μέρα. 

Αφού τους εξήγησαν οι σεφ τα πάντα γύρω από το κρέας, τις ειδικές κοπές και το σωστό ψήσιμο, απόλαυσαν το γεύμα τους ανάμεσα σε γέλια, πειράγματα και όμορφες κουβέντες. Είχαν γίνει όλοι μια παρέα και το διασκέδαζαν με την ψυχή τους. Τα δώρα βουνό για τον Α. και τα άνοιγε με την προσμονή για το πολυπόθητο laptop. Όσο δεν το έβρισκε, όμως, άρχισε να ανησυχεί.. μήπως το ξέχασαν οι νεράιδες; Μια ξενάγηση στο μαγαζί όμως, τον οδήγησε να ανακαλύψει ένα ακόμα πακέτο που τον περίμενε.. καθώς ξετύλιγε το πακέτο τα μάτια του έλαμπαν από χαρά και προσμονή. Το laptop που τόσο επιθυμούσε ήταν πια στα χέρια του! Η τούρτα, στις αγαπημένες του γεύσεις, ήταν το πιο «γλυκό» κλείσιμο μιας υπέροχης μέρας!

Τα λόγια του ίδιου του Α., μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μας: «Ευχαριστώ πολύ για όλα τα δώρα, που ήταν παραπάνω από αυτό που ζήτησα. Ευχαριστώ για τη μοναδική εμπειρία που έζησα και με ευχαρίστησε απόλυτα. Χάρηκα και με τη χαρά της οικογένειας μου. Ευχαριστώ για την αγάπη σας. Ήταν το καλύτερο κλείσιμο της δοκιμασίας μου.»

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σοφία Καραπουλουτίδου, Αθηνά Αμουτζίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Εστιατόριο Στα Καλά Καθούμενα, Γλυcozy, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency