Ως φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης έχει εισιτήριο διαρκείας και πηγαίνει συχνά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει αγώνες. Αυτό, λοιπόν, που επιθυμούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήταν να συναντήσει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και να πατήσει το χορτάρι του γηπέδου!

 

Νεράιδες και ξωτικά δούλεψαν σκληρά για να καταφέρουν να εκπληρώσουν την ευχή του. Κι ένα πρωί, ο Βασίλης με την οικογένειά του, ξεκίνησαν με ένα άνετο βαν για το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα ξωτικό είχε επισκεφθεί τον Βασίλη την προηγούμενη μέρα και του είχε χαρίσει τη στολή της ομάδας. Έτσι, ήταν ντυμένος στα πράσινα και έτοιμος να γίνει ένα με τα είδωλά του.

 

Στο προπονητικό κέντρο, οι παίκτες τον υποδέχτηκαν με χαμόγελα και αγκαλιές. Ακόμα μία έκπληξη τον περίμενε: θα μπορούσε να πάρει μέρος στην προπόνηση! Αντάλλαξε πάσες με τους παίκτες, έβαλε γκολ και ένιωσε το χορτάρι κάτω από τα πόδια του σαν φτερά που τον έκαναν να πετάει. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Βασίλης παρακολουθούσε με ενθουσιασμό κάθε κίνηση των ποδοσφαιριστών. Η ψυχή του. γεμάτη από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ενώθηκε με τον παλμό της ομάδας.

 

Η μέρα ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό γεγονός. Η ομάδα είχε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για το νέο μέλος τους – γιατί έτσι τον ένιωθαν πλέον: μία μπλούζα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους. Το χαμόγελο του Βασίλη και τα μάτια του που άστραφταν, επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η ευχή του είχε εκπληρωθεί και είχαμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του.

 

Λίγο καιρό μετά, η νεράιδά του κανόνισε για την οικογένεια να γευματίσει με την παρέα μίας εθελόντριας σε ένα υπέροχο εστιατόριο. Πέρασαν μία πολύ όμορφη βραδιά, μιλούσαν συνέχεια με χαρά για εκείνη την ημέρα, δίνοντας το καλύτερο κλείσιμο της ευχής.

Μέσα από αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία, ο Βασίλης και η οικογένειά του ένιωσαν την αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά να τους χαρίζονται απλόχερα από νεράιδες και ξωτικά. Μία ξεχωριστή ευχή για ένα ξεχωριστό παιδί, που έζησε πραγματικά μοναδικές στιγμές και γέμισε χαρά, δύναμη και ελπίδα, να συνεχίσει τον δικό του αγώνα με την ασθένειά του.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μπόρις Άντσεβ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS, ADMIRAL, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, FEDELE,MYIKONA