«Δεν ξέρω αν η λέξη ευχαριστώ είναι ικανή και αρκετή για να σας ευχαριστήσω.. για όλα όσα κάνατε για εμάς, για το ενδιαφέρον, τη στήριξη, την αγάπη, για το πάθος σας να κάνετε το καλύτερο για το παιδί μου, το άγχος να γίνουν όλα τέλεια που ειλικρινά ήταν μεγαλύτερο και από το δικό μου και για τη χαρά σας όταν η ευχή ολοκληρώθηκε.. λες και ήταν δικό σας παιδί.. την καθημερινή επικοινωνία που πολλές φορές κατέληγε σε ψυχοθεραπεία που τόσο πολύ με βοήθησε.. είμαι ευγνώμων που μέσα από αυτό σας γνώρισα – πρώτα εσάς που ήσασταν στήριγμα σε όλα αυτά που προανέφερα αλλά και όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η ευχή! Αυτό που κάνετε είναι θεάρεστο.. δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει πόση χαρά δίνετε στα παιδιά και πόση δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους.. μετά από μια δύσκολη μάχη 9 μηνών είδα το παιδί μου να χαίρεται με την ψυχή του, όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου, είδα ξανά το χαμόγελο της που το είχα ξεχάσει… τώρα έχει τον δικό της χώρο, έτσι όπως τον είχε ονειρευτεί ή μάλλον περισσότερο από ότι είχε ονειρευτεί και είμαι τόσο χαρούμενη να την βλέπω να περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εκεί.. όπως επίσης και μετά από όλο αυτόν τον καιρό που κοιμόταν μόνο δίπλα μου τώρα κοιμάται στο δωμάτιό της και δεν θέλει και κανέναν!!!! Και αυτό πάει να πει ότι άρχισε και πάλι να νιώθει δυνατή χάρη σε εσάς!!! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να σας έχει ο Θεός πάντα καλά κ να συνεχίσετε να δίνετε χαρά, δύναμη, αγάπη κ ένα κίνητρο για να συνεχίζουν τα παιδιά μας να παλεύουν!!! Και όση χαρά έχετε δώσει όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά μας εύχομαι να έρθει στην ζωή σας 1000 φορές περισσότερη!! Με απέραντη ευγνωμοσύνη, και αγάπη προς εσάς… χίλια ευχαριστώ!!!»

Με αυτά τα λόγια, η μητέρα της Β. φώτισε τις καρδιές όλων μας.

Η Β. είναι ένα δυνατό κορίτσι, που έχει μάθει να αγωνίζεται και να κερδίζει τις μάχες της. Αυτό που ονειρευόταν πάντα και ευχήθηκε να αποκτήσει ήταν ένα μοντέρνο εφηβικό δωμάτιο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της ευχής της πορεύτηκαν μαζί με τη νεράιδά της για να δημιουργήσουν το δωμάτιο των ονείρων της. Μιλούσαν, σχεδίαζαν και ονειρεύονταν παρέα. Κάθε παραγγελία για το δωμάτιο έπρεπε πρώτα να πάρει έγκριση από την ίδια, αποφασιστική και σταθερή σε αυτό που ήθελε, όλα έχουν την δική της υπογραφή.

Και μολονότι μαζί σχεδίαζαν τα πάντα, το τελικό αποτέλεσμα την εξέπληξε. Όταν μπήκε και είδε το δωμάτιο ολοκληρωμένο, δεν πίστευε στα μάτια της. Μαζί με τις φίλες της αλλά και με την οικογένειά της, βγάλανε πολλές φωτογραφίες και κλαίγανε από χαρά μαζί με την μητέρα της. Μπροστά της ήταν το δωμάτιο των ονείρων της, ολοκληρωμένο και στολισμένο, πολύ καλύτερο από ό,τι το είχε φανταστεί. Η Β. έλεγε συνέχεια «ευχαριστώ» και η χαρά της, που ήταν ολοφάνερη, μας γέμισε κι εμάς χαρά.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιάννης Σολανάκης, Καννελάκης Δημήτρης, Παπουτσάκη  Εβελυν

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: IKEA, Elite strom, Βιοκαρπέτ,  Αστέρας Νατσάκος trans, Φωτοηλεκτρική, Vitex, Τραντάς Δημήτριος , Κυριάκος Κατημερτζόργλου,  Νίκος Μουδάκης, Σταυριανάκης Βασίλης, Γεώργιος Βουράκης, Σκλαβενίτης, Kρόνος Ζαχαροπλαστεία