Ο Γιάννης δεν το σκέφτηκε πολύ, ήξερε τι επιθυμούσε και είπε στις νεράιδες με σιγουριά: «Εύχομαι να αποκτήσω ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας». Εκείνες ξεκίνησαν με πολύ ρυθμό το ταξίδι της ευχής του, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια ώστε να είναι γεμάτο ενέργεια και ζωηρές αναμνήσεις.

Πρώτος προορισμός ήταν μια σχολή χορού. Όταν ο Γιάννης μπήκε στην αίθουσα χορού, επεξεργάστηκε λίγο τον χώρο και δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Έβγαζε φωτογραφίες με τους φίλους του, την οικογένειά του και τις νεράιδες. Ο ενθουσιασμός του ήταν ολοφάνερος, ξετρελάθηκε με τα μπαλόνια, το “Thank You Next”,  τα φώτα και φυσικά, με τα καπέλα που φτιάχτηκαν ειδικά για τη χορογραφία. Η πιο ευχάριστη έκπληξη για τον Γιάννη ήταν η άφιξη της φίλης του που νοσηλεύονται μαζί! Τα δύο παιδιά αντάλλαξαν δώρα και στη συνέχεια αφέθηκαν στον ρυθμό της μουσικής και το μάθημα χορού ξεκίνησε. Η δασκάλα του χορού έδειχνε τα βήματα και ο μαχητής μας, μαζί με τους φίλους του, ακολουθούσαν. Στην αρχή, η χορογραφία φάνηκε λίγο δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε τους συμμετέχοντες. Όλοι χαμογελαστοί και παραδομένοι στο χορό, αναζήτησαν ενέργεια στη φανταστική τούρτα που είχαμε ετοιμάσει για το Γιάννη. Όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και γευστικά κέρδισε τις εντυπώσεις!

Επόμενος προορισμός ήταν το εστιατόριο. Ο Γιάννης, που πρώτη φορά επισκεπτόταν το συγκεκριμένο,  ανυπομονούσε να δοκιμάσει τα διάφορα πιάτα και κατέληξε ότι το πιο νόστιμο είναι τα χοιρινά παϊδάκια. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με χειροποίητα μπισκότα, που εντυπωσίασαν τον μικρό μας φίλο, «σωστό έργο τέχνης» αναφώνησε μόλις τα είδε.  Ήταν τόσο όμορφα που δεν ήθελε να τα χαλάσει. Όταν η νεράιδα τον ρώτησε «είσαι ευχαριστημένος ή χρειάζεσαι κάτι ακόμα», εκείνος απόρησε. Τότε εμφανίστηκαν διάφορα κουτιά, μικρά και μεγάλα και εκείνος τα άνοιγε ένα-ένα και έβρισκε διάφορα gadgets – πρώτα τα ακουστικά, έπειτα το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, αλλά το laptop πουθενά. Για μια στιγμή δίστασε, αλλά μόλις εντόπισε το πολυπόθητο κουτί, το  πήρε αγκαλιά και δεν ήθελε να το αφήσει. «Είναι το πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ποτέ κανείς. Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου!». Ασταμάτητος και πανευτυχής, είχε επιδοθεί στο unboxing για να ανακαλύψει όλες τις high tech εκπλήξεις που ετοίμασαν για εκείνον οι νεράιδες.

Ήταν ολοφάνερο ότι απόλαυσε την ημέρα της ευχής του με όλη του την ψυχή, ζώντας στο φουλ την κάθε στιγμή. Μας ανοίχτηκε πολύ, μας έλεγε ιστορίες και τα σχέδιά του για το μέλλον. Ο Γιάννης στο τέλος της ημέρας μας εκμυστηρεύτηκε ότι λάτρεψε την κάθε στιγμή και πέρασε φανταστικά. Το χαμόγελο στο πρόσωπό του είναι η δική μας μεγαλύτερη ανταμοιβή!

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Μαρία Μαλανδράκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Κ. & Ν. ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ Ο.Ε., Parfume stores, TGI FRIDAYS, Σχολή χορού Φώτης Μεταξόπουλος, ΜyIkona, Craftbox

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ