Η ευχή του Γιάννη ήταν ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Από την πρώτη στιγμή, που μίλησε με τη νεράιδά του, της εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να επισκεφθεί την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης. Η αγάπη του για την ιστορία και τον πολιτισμό, είναι κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητη τη νεράιδα, που έβαλε τα δυνατά της για να τον ευχαριστήσει. Άλλωστε, ο Γιάννης είχε έναν ακόμα πολύ συγκινητικό λόγο που ήθελε να επισκεφθεί την Αθήνα.. επειδή η μικρή του αδερφή δεν είχε πάει ποτέ, και ήθελε να της μοιραστεί με αυτόν τον τρόπο μαζί της ένα κομμάτι της ευχής του.

Ας αφήσουμε όμως καλύτερα τον ίδιο να μας διηγηθεί την εμπειρία του ταξιδιού της ευχής του:

«Πέρασα φανταστικά !! Εγώ στην αρχή περίμενα να γίνουν όλες αυτές οι εκπλήξεις στο ξενοδοχείο με έναν εθελοντή. Όταν πήγαμε όμως, πέρα από τον συμπαθέστατο οδηγό, που μας συνόδευσε στο αεροδρόμιο, και τις εθελόντριες, είχαμε και φανταστική πτήση με την υπέροχη αεροπορική εταιρία και μπήκα μέχρι και στο πιλοτήριο! Όταν φτάσαμε, η βόλτα με το ταξί ήταν άλλο πράγμα γιατί σκεφτόμουν τι θα με περίμενε. Όταν φτάσαμε, αντίκρισα ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία που έχω πάει και εκεί μας περίμενε η ευγενέστατη εθελόντρια, η οποία μας έκανε μια εξαιρετική βόλτα θα έλεγα στη Διονυσίου Αεροπαγίτου. Στο πανέμορφο μουσείο της Ακρόπολης μας περίμεναν η ξεναγός , ακόμα μία συμπαθέστατη εθελόντρια και το πολύ καλό παιδί, ο φωτογράφος.

Όλη η ξενάγηση ήταν αξιοσημείωτη και μαγευτική χάρη στην υπέροχή ξεναγό μας και την ωραία παρέα που ήμασταν. Όταν καθίσαμε στο εκθαμβωτικό εστιατόριο του μουσείου, δεν πίστευα ότι θα με περιμένουν και άλλες εκπλήξεις. Μπορώ να πω πως στην αρχή πεινούσα, αλλά όταν βγήκαν στην επιφάνεια τα πρώτα δώρα, άρχιζα να τρέμω από την χαρά μου. Με πολλή υπομονή άρχισα να τα ανοίγω! Τα περισσότερα δώρα δεν τα περίμενα καθόλου!

Αυτή τη στιγμή, που μιλάμε, πιστεύω ήταν μια ευχή που δεν θα άλλαζα με τίποτα! Έχω λατρέψει όλο αυτό το νέο lifestyle που μου έχει δώσει το ολοκαίνουργιο κινητό! Τραβάω ασταμάτητα φωτογραφίες και δεν με νοιάζει άμα βγήκαν καλά ή χάλια διότι το κινητό τις κάνει να είναι εξωπραγματικές!

Μετά από το μουσείο, από τον πολύ ενθουσιασμό και αγωνία, άρχιζα να ανοίγω τα δώρα και να τα κοιτάω ξανά και ξανά μέχρι να έρθει η ώρα να πάμε στο Allou Fun Park! Έχω να πω πως στο Allou πέρασα ΦΑ ΝΤΑ ΣΤΙ ΚΑ . Η μεγάλη παρέα που είχαμε δημιουργήσει πιστεύω το έκανε ακόμη πιο ξεχωριστή εμπειρία. Την επόμενη μέρα, μαζί με τον φωτογράφο μας, πήγαμε στην Ακρόπολη και μαζί με τη μάχιμη ξεναγό μας, καταφέραμε και τα είδαμε όλα. Αυτή τη φορά, είχα το κινητό μου να τραβάω και να χαίρομαι ακόμη πιο πολύ την κάθε στιγμή!

Έπειτα, πήγαμε στο εστιατόριο, όπου έφαγα για πρώτη φορά ένα από τα πιο νόστιμα κρέατα που έχω φάει μέχρι τώρα. Θέλω να πω πως δεν πέρασα απλά ωραία, διασκέδασα τόσο πολύ, που όλες αυτές οι αναμνήσεις που προανάφερα έχουν μείνει και θα μείνουν στην καρδιά μου για πάντα!

Σας ευχαριστώ για ότι έχετε κάνει για εμένα!

Με αγάπη, Ο Χαρούμενος Γιάννης!.»

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Νατάσα Σιφάκη, Γιώτα Φιλιππίδη, Boris Anchev

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Hotel Royal Olympic Athens, FREE NOW, Μουσείο Ακρόπολης, The Acropolis Museum Restaurant, Dionysos Zonar’s Restaurant, Γαλάνη Στυλιανή – Πιστοποιημένη ξεναγός, Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Διεύθυνση Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Allou! Fun Park, Fresh Patisserie, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions