Λίγα παιχνίδια ευχήθηκε να αποκτήσει ο Γιόνιαν, για να έχει να παίζει με τον αδερφό του, τώρα που βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, για τις θεραπείες του. Με όλη του την παιδική αθωότητα και την υπέροχη ψυχή του, μας τόνισε ότι δεν χρειάζεται πολλά, γιατί έχει παιχνίδια σπίτι του – μόνο λίγα, ώστε να έχει κάτι να παίζει όσο βρίσκεται στην Αθήνα. Θα ήθελε πολύ να είναι παιχνίδια Paw Patrol και σούπερ ήρωες, αλλά και λούτρινα, που του αρέσουν πολύ.

Ένα παιδί, που αναζητούσε αυτό που έχει στερηθεί: την παιδικότητα. Οι νεράιδες και τα ξωτικά, φυσικά, δεν θα αρκούνταν σε λίγα μόνο παιχνίδια. Ετοίμασαν μία όμορφη μέρα για τον Γιόνιαν, γεμάτη κέφι, και σφράγισαν τη μέρα με ένα σωρό δώρα – τα παιχνίδια που τόσο λαχταρούσε!

Ένα πρωί, λοιπόν, ο Γιόνιαν ξεκίνησε μαζί με τους γονείς του για να επισκεφθούν τον ξάδερφο του και να παίξουν, ή τουλάχιστον έτσι πίστευε… Αφού έφτασαν, και άρχισαν να παίζουν, χτύπησε το κουδούνι. Μα ποιος είναι;, αναρωτήθηκαν όλοι. Άνοιξαν την πόρτα και το σπίτι γέμισε χρώματα και μαριονέτες. Κουκλοθέατρο! Μία ξεχωριστή, ιδιωτική παράσταση, μόνο για εκείνους! Ο Γιόνιαν διασκέδαζε με την ψυχή του. Ακολούθησαν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και γέλιου, παρέα με τις μοναδικές κούκλες και πολλές μαγικές ιστορίες δημιουργήθηκαν. Κάποια στιγμή, οι νεράιδες που ήταν εκεί, εμφάνισαν με τα μαγικά τους κόλπα ένα σωρό από τυλιγμένα πακέτα και ο Γιόνιαν, γεμάτος περιέργεια, πήγε να δει τι ήταν. Πανέξυπνος καθώς είναι, κατάλαβε ότι ήταν αυτό για το οποίο τόσο καιρό ανυπομονούσε, ήταν τα παιχνίδια του φυσικά!

Εκτός από πολύ γέλιο, το σπίτι ήταν πλέον γεμάτο και με περιτυλίγματα, που ο Γιόνιαν όλο χαρά έσκιζε. Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, ήταν έτοιμος για ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς! Μέσα από το ταξίδι της ευχής του, ο Γιόνιαν κατάφερε να κερδίσει στιγμές ανεμελιάς, χαράς και διασκέδασης και να ξαναγίνει ένα 7χρονο παιδί!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώτα Παλιούρα, Εύα Μυτκόλλι

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PAPASPIROU, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΚΟΚΟΥ – ΜΟΥΚΛΟ, ARTIX PRODUCTIONS