Ο Δημήτρης είχε εδώ και πολύ καιρό ένα όνειρο: να αποκτήσει έναν καλό υπολογιστή gaming. Δεν είχε ποτέ του υπολογιστή και το να αποκτήσει «ένα τέτοιο μηχάνημα», όπως είπε ο ίδιος, ήταν γι’ αυτόν η μεγαλύτερη επιθυμία του – η μοναδική και κορυφαία ευχή του.

Έχει κονσόλα παιχνιδιών και του αρέσει πολύ το gaming. Μάλιστα, θα ήθελε πολύ να γίνει κι εκείνος επαγγελματίας gamer. Παρακολουθεί πολλά σχετικά βιντεάκια και βλέπει τους υπολογιστές που έχουν, με τα led και όλες αυτές τις δυνατότητες για τα παιχνίδια και πάντα τα θαύμαζε. Όταν πήραμε την ευχή του Δημήτρη, ξεκινήσαμε να την ετοιμάζουμε πυρετωδώς, καθώς θέλαμε να προλάβουμε να του δώσουμε τον υπολογιστή, πριν κάνει τη μεταμόσχευση, ώστε να έχει χρόνο να τον χαρεί. Και τα καταφέραμε!

Ένα πρωινό, νωρίς ώστε να μην έχει κόσμο, λόγω της εύθραυστης υγείας του, ο Δημήτρης με τις νεράιδες και την οικογένειά του επισκέφθηκαν το υπέροχο XPLORE, όπου διασκέδασε με την ψυχή του στα διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια και έμαθε πολλά για τον θαλάσσιο κόσμο στο εντυπωσιακό ενυδρείο.

Παράλληλα, όμως, στο σπίτι του, μία άλλη νεράιδα του ετοίμαζε τη μεγαλύτερη έκπληξη, για την οποία δεν είχε ιδέα: ο υπολογιστής που τόσο λαχταρούσε, στηνόταν στο γραφείο του! Μπήκε στο δωμάτιό του, κρατώντας τα μάτια του κλειστά και την ανάσα του σχεδόν κομμένη. Εκεί αντίκρισε τον καινούργιο του υπολογιστή με τη νέα του οθόνη σε λειτουργία, ενώ κάτω από το γραφείο του υπήρχε ένας σωρός με τυλιγμένα κουτιά – όλα δώρα για εκείνον και τα αδέρφια του.

Αφού περιεργάστηκε τον χώρο γεμάτος χαρά και φωνές, κάθισε και άνοιξε ένα προς ένα όλα τα δωράκια του, προσπαθώντας να μαντέψει τι περιείχε κάθε συσκευασία. Έδωσε τις «συνεντεύξεις» του και μπόρεσε μετά να βουτήξει ένα μεγάλο κουτάλι και να απολαύσει επιτέλους τη ζελεδότουρτά του που τον είχε ενθουσιάσει απ’ όταν πρωτομπήκε στο δωμάτιό του.

«Ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής μου!», αναφώνησε ο Δημήτρης, ενώ η μητέρα του συγκινημένη μας ευχαριστούσε για τη χαρά που τους δώσαμε. Αποχωρήσαμε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, αφήνοντας τον Δημήτρη σε ένα σύννεφο χαράς, να εξερευνά τον υπολογιστή του και να παίζει με τον αδερφό του.

θερμά τη La Vie En Rose και τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βασιλική Ρόκου, Αιμιλία Κρητικίδη, Ήβη Πολυχρονιάδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: XPLORE, ΣΤΑΜΟΥ Γαλακτοπωλείο, Big Bad Wolf  (Καλλιθέα), Craftbox, MyIkona

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ