Πρόκειται για νόμιμα εκλεγμένα μέλη που προσφέρουν εθελοντικά, με αξιοπιστία και πάθος τις υπηρεσίες τους, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τομέων δραστηριοποίησης και είναι υπεύθυνοι για τη στρατηγική του Οργανισμού, την τήρηση των διαδικασιών, τη συμμόρφωση με την εθνική νομοθεσία και το Καταστατικό του παγκόσμιου οργανισμού, καθώς και τον έλεγχο προς τον Γενικό/ή Διευθυντή/τρια. Η θητεία των μελών του Δ.Σ. είναι 3ετής ανανεωνόμενη αυτομάτως για ακόμη 3 χρόνια. Μετά το πέρας των 6 ετών όμως, το μέλος καλείται να αποχωρήσει, ενώ μπορεί να επιστρέψει μετά από ένα έτος παύσης για ακόμη 6 χρόνια. Η αρχή αυτή έχει ως σκοπό την αποφυγή ταύτισης του Οργανισμού με συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς και την προσφορά σε εθελοντικό και ηγετικό επίπεδο όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.

Τη 13μελή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία νόμιμα και έγκυρα εκπροσωπεί το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αποτελούν οι:

Υβέτ Κοσμετάτου

Πρόεδρος 

Η Υβέτ Κοσμετάτου είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε Digital Business από το Emeritus Institute of Management. Έχει εργασθεί σε υψηλές θέσεις στην ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ και στην Henkel, στον ΟΤΕ και στη Vodafone . To 2018 μπήκε στον τραπεζικό χώρο αναλαμβάνοντας καθήκοντα Chief Marketing & Communications Officer της Praxia Bank. Από τον Απρίλιο του 2019, είναι η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Δρ. Βασίλειος Παπαδάκης

Αντιπρόεδρος – Επιστημονικός Σύμβουλος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Ο Δρ. Βασίλειος Παπαδάκης απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει Ειδικότητα Παιδιατρικής από το Columbia University και Εξειδίκευση Παιδιατρικής Αιματολογίας- Ογκολογίας από το Memorial Sloan Kettering Cancer Center/ Cornell University της Νέας Υόρκης. Εργάζεται από το 1997 στο Τμήμα Παιδιατρικής Αιματολογίας- Ογκολογίας (ΤΑΟ) του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», από το 2011  σε βαθμό Διευθυντή. Από παλαιά υποστηρικτής του MaW Ελλάδος, διανύει την τρίτη του θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου πέραν της ιατρικής ιδιότητας είναι ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Οργανισμού συμβάλλοντας στην ορθή και απρόσκοπτη υποστήριξη των παιδιών μας.

Ανδρούλλα Αποστολίδου

Ταμίας

Μέλος της Ιδρυτικής ομάδας του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Ο Σ. Φωτέας είναι Δικηγόρος (ΜΔΕ, Μ2R), partner στην «ΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ Εταιρία Δικηγόρων». Με εμπειρία σε δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία, συμβουλεύει τον Οργανισμό σε νομικά ζητήματα εσωτερικής οργάνωσης αλλά και σχέσης του με φορείς, υπηρεσίες και ιδιώτες, έτσι ώστε η δράση του να είναι πάντοτε κατοχυρωμένη και αποτελεσματική.

Σωτήρης Φωτέας

Γραμματέας & Νομικός Σύμβουλος

Ο Σ. Φωτέας είναι Δικηγόρος (ΜΔΕ, Μ2R), partner στην «ΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ Εταιρία Δικηγόρων». Με εμπειρία σε δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία, συμβουλεύει τον Οργανισμό σε νομικά ζητήματα εσωτερικής οργάνωσης αλλά και σχέσης του με φορείς, υπηρεσίες και ιδιώτες, έτσι ώστε η δράση του να είναι πάντοτε κατοχυρωμένη και αποτελεσματική.

Μιρέλλα Αμπατζίδου

Μέλος – Ιατρός Οργανισμού

Η Μιρέλλα Αμπατζίδου είναι Αιματολόγος, MD, PhD, Επιμελήτρια Β’ ΕΣΥ στο Τμήμα Παιδιατρικής, Αιματολογίας – Ογκολογίας, Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία».

Αναστασία Μανιά

Μέλος

Η Αναστασία Μανιά είναι επί 22 χρόνια εθελόντρια του οργανισμού, έχοντας υπηρετήσει όλα τα τμήματα και λειτουργίες του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Είναι μέλος του ΔΣ και έχει διατελέσει Γραμματέας και Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ υπήρξε πρόεδρος από το 2014 έως το 2020. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, με πτυχίο BA in Economics & International Commerce στο Brown University των ΗΠΑ και MBA σε Finance στο City University του Λονδίνου, είναι μητέρα 3 παιδιών και εργάζεται ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία ΑΛΟΥΜΑΝ ΑΒΕΕ.

Αλέξανδρος Πατούνης

Μέλος

Ο Αλέξανδρος Πατούνης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά και μεταπτυχιακών σπουδών Leadership στο ALBA και Harvard Business School.
Έχει 35 χρόνια εμπειρία στον χρηματοοικονομικό κλάδο και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Αν.Γενικός Διευθυντής στην Τράπεζες Πειραιώς και στην Eurobank. Είναι μέλος του ΔΣ του Make-A-Wish από το 2019 ενώ τα τελευταία 10 χρόνια είναι εθελοντής στον οργανισμό συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο έργο του.

kerastaris-1

Αντώνης Κεραστάρης

Μέλος

Ο Αντώνης Κεραστάρης είναι Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Brink’s Hellas. Στα τριάντα χρόνια καριέρας του έχει διοικήσει ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Μπήκε στην οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το 2020.

Καντώνια Παρασκευή - ΔΣ

Παρασκευή Καντώνια

Μέλος

Η Παρασκευή Καντώνια είναι Marketing Director στις εταιρείες EXALCO & ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ.

Τίνα Σταθοπούλου - ΔΣ

Τίνα Σταθοπούλου

Μέλος

Η Τίνα Σταθοπούλου αποτελεί ιδιοκτήτρια της εταιρείας licensing Partner Plus.

Gabriella Calini v2

Gabriella Calini

Μέλος

Η G.Calini είναι ψυχολόγος και ιδρύτρια του Ελληνικού παραρτήματος του Make-A-Wish. Είναι μητέρα 4 παιδιών και από το 1996 που ιδρύθηκε ο Οργανισμός παραμένει με άσβεστη αγάπη δίπλα του. Είναι κάτοχος MSc στην Κλινική Ψυχολογία από το University of Indianapolis. Έχει ζήσει και εργαστεί σε πολλές χώρες, ενώ η καταγωγή της είναι από την Ιταλία.

Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Μέλος

Ο Σ. Θεοδωρόπουλος είναι διακεκριμένος Έλληνας επιχειρηματίας. Έχει βραβευτεί για τις καινοτομικές δράσεις του και το όλο επιχειρηματικό έργο του ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Εταιρειών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας. Η επιχειρηματική του δράση ξεκινά πολύ νωρίς, μετά τον πρόωρο χαμό του πατέρα του και την ανάληψη από τον ίδιο των ηνίων της οικογενειακής τους επιχείρησης.

Ana Cristina Piedrahita Μουστάκα

Ana Cristina Piedrahita Μουστάκα

Μέλος

Η C.Piedrahita είναι μητέρα 3 παιδιών και στέλεχος για περισσότερα από 15 χρόνια της Morgan Stanley. Είναι κάτοχος MBA από το MIT Sloan School of Management και κατάγεται από την Κολομβία. Η φιλανθρωπική της δράση ξεκινά από πολύ νωρίς αφού η κοινωνική προσφορά είναι συνιστώσα της καθημερινότητας πολλών οικογενειών στη Λατινική Αμερική.