Η Ευαγγελία, νόμιζε ότι θα ερχόταν στην Αθήνα για τις προγραμματισμένες της εξετάσεις. Οι νεράιδες, όμως, είχαν άλλα σχέδια, με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα. Το υπέροχο ξενοδοχείο, που κανόνισαν για τη διαμονή της οικογένειας, εντυπωσίασε την Ευαγγελία, αλλά ούτε που φανταζόταν αυτά που θα ακολουθούσαν.

Μία μέρα πριν τις εξετάσεις της, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Οι νεράιδες την παρακάλεσαν, αν μπορούσε, να αλλάξει τις εξετάσεις της και να τις κανονίσει για κάποια άλλη μέρα, διότι την περίμενε μία μεγάλη έκπληξη που οπωσδήποτε έπρεπε να δει. Έτσι κι έγινε!

Το επόμενο πρωί, ήρθε ένα αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο όπου έμεναν και παρέλαβε την Ευαγγελία και την οικογένεια της για να τους πάει στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ξεχάσαμε παραπάνω να σας αναφέρουμε πως η Ευαγγελία είναι μεγάλη οπαδός της ΑΕΚ! Όταν έφτασαν, δεν πίστευε στα μάτια της! Αρχικά γευμάτισαν στο εστιατόριο του γηπέδου και η Ευαγγελία ξετρελάθηκε και από τη θέα του εστιατορίου, που ήταν μπροστά σε όλο το γήπεδο, αλλά και από το πεντανόστιμο φαγητό. Σειρά είχε η ξενάγηση. Περιηγήθηκε σε όλο το γήπεδο κι όταν έφτασε στα αποδυτήρια, μία ακόμη έκπληξη την περίμενε: η φανέλα της αγαπημένης της ομάδας! Το καλύτερο όμως ήρθε στο τέλος, όταν μέσα από ένα σπιρτόζικο παιχνίδι, βρέθηκε μπροστά σε πολλά τυλιγμένα δώρα και ένα από αυτά ήταν το κινητό της!

Η Ευαγγελία, δεν περίμενε με τίποτα ότι ένα προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα για εξετάσεις, θα είχε τέτοια ανατροπή και τελικά θα εκπληρωνόταν η ευχή της! Η αντίδρασή της «Οι νεράιδες είναι τέλειες ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση ότι είχαμε πετύχει τον στόχο μας και σίγουρα αυτή η ημέρα θα της μείνει αξέχαστη!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: ΜΑΡΙΑ ΣΥΚΙΑΝΑΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: OASIS HOTEL APARTMENTS, BYZANTINO OPAP ARENA, ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions