Πόσο όμορφο να αντικρύζεις τα χαμόγελα των παιδιών με την εκπλήρωση της ευχής τους! Ο 11χρονος Ευάγγελος ευχήθηκε να καταφέρει να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον φανταστικό κόσμο της Legoland. Λαχταρούσε να επισκεφθεί το Lego-χωριό γεμάτο από τα αγαπημένα του παιχνίδια σε γιγάντιες διαστάσεις! Να ανέβει στα τρενάκια και να δει όλες τις φαντασμαγορικές κατασκευές με τα αγαπημένα του Lego! Ήταν σίγουρος πως θα έβλεπε πολλά υπέροχα πράγματα για τα οποία δεν γνώριζε, κι αυτό τον εξιτάριζε ακόμα περισσότερο!

Το ταξίδι οργανώθηκε και ο Ευάγγελος με την οικογένειά του ξεκίνησαν για να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Μαζί με την αδερφή του, είχαν τέτοια προσμονή και ενθουσιασμό, που ξεκίνησαν να απαθανατίζουν τις στιγμές του ταξιδιού από το αεροδρόμιο έως και την μεγάλη στιγμή της επίσκεψης σε αυτόν τον τόπο γεμάτο με Lego. Οι εξερευνήσεις δεν είχαν τέλος! Είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλα τα αξιοθέατα της Legoland, μέσα στα οποία ήταν τα πολύ όμορφα τρενάκια, διάφορους πυραύλους, το Taj Mahal της Ινδίας, την όπερα του Σίδνεϊ της Αυστραλίας και όλα αυτά φτιαγμένα από Lego!

Θέλοντας να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί μας, μας έστειλαν ένα πολύ όμορφο βίντεο με υπέροχα μηνύματα αγάπης αλλά και ακόμη πιο υπέροχα χαμόγελα, αλλά και πολλές φωτογραφίες.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για αυτό που κάνατε για το παιδί μου. Είναι κάτι το οποίο δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε μόνοι μας και για αυτό έχετε ένα μέρος στην καρδιά μας για πάντα!», μας είπε η μητέρα του, συγκινημένη. Τέτοιες στιγμές χαράς και αγάπης είναι που μας επιβεβαιώνουν πόσο σημαντική είναι η εκπλήρωση μιας ευχής. Είναι το φως που κρύβεται μέσα στο σκοτάδι, η ελπίδα που γεννάται για να συνεχίσει το κάθε παιδί να μάχεται για την ζωή του με αισιοδοξία και δύναμη.

θερμά τους εθελοντές Λάρισας για τη δράση Make-A-Wish Cookie και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και συνέβαλαν μαζί στην εκπλήρωση της ευχής!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ