Για την Ευχή της Ε. θα μπορούσαμε να γράψουμε βιβλίο!

Αυτό που ονειρευόταν το κορίτσι μας ήταν ένα παραμυθένιο σπιτάκι. Ήθελε να έχει φράχτη περιμετρικά, να έχει το δικό της γραμματοκιβώτιο και πολλά λουλούδια. Ανυπομονούσε να έχει τον δικό της χώρο, όπου θα μπορεί να κάνει τις κατασκευές της, αλλά και να μαζεύονται με τις φίλες της. Στο σπίτι τους δεν έχει δικό της δωμάτιο, οπότε η ανάγκη της αυτή είναι μεγάλη και ήταν πολύ σίγουρη εξαρχής για το τι ήθελε. Όλες οι εργασίες και οι ετοιμασίες έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και η Ε. δεν κατάλαβε τίποτα. Την ημέρα που θα της αποκαλύπταμε το σπιτάκι, η ίδια δεν γνώριζε κάτι κι έτσι, ανυποψίαστη, έφτασε στον χώρο. Βλέποντάς μας εκεί, σάστισε, αλλά χάρηκε τόσο πολύ που δεν το σκέφτηκε παραπάνω.

Μέσα από ένα μικρό παιχνίδι με γρίφους, την οδηγήσαμε στο μονοπάτι που κατέληγε στο σπιτάκι της. Όταν έφτασε εκεί, κυριολεκτικά δεν πίστευε στα μάτια της! Άρχισε να ξεφωνίζει από χαρά και να κοιτάζει τριγύρω, θαυμάζοντας και επικροτώντας τα πάντα. Όταν δε μπήκε στο σπιτάκι, άρχισε να χοροπηδάει και να φωνάζει από τη χαρά της! Η μαμά της είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι ούτε στον γάμο της δεν θα χαρεί τόσο πολύ όσο χαίρεται σήμερα! Θα λέει, ε εντάξει δεν είναι και wish day!». Μόλις ηρέμησε λίγο, πιάσαμε τα ποτιστήρια και ξεκινήσαμε αμέσως το πότισμα των λουλουδιών! Μετά, ζωγραφίσαμε σε έναν καμβά με τέμπερες πολύχρωμα λουλούδια και γράψαμε wish day για να της μείνει αναμνηστικό. Για μια γεμάτη ώρα ήταν μόνη της και αυτό για να απολαύσει το σπιτάκι με ηρεμία. Στη συνέχεια, ήρθαν οι φίλοι της. Φώναζαν, ήταν όλοι ενθουσιασμένοι, έγραψαν ευχές στα αστέρια και τα κρεμάσαμε στο δέντρο όπου και το ονομάσαμε το δέντρο των ευχών!

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν αγκαλιάστηκε με όλους τους φίλους της στο μπαλκόνι και ζούσαν τη στιγμή στο φουλ! Κατόπιν, φέραμε την τούρτα η οποία ήταν ένα δεντρόσπιτο, που ενθουσίασε και τον πιο αυστηρό κριτή. Ακολούθησε φαγητό από τον μπουφέ, που είχαμε στήσει, και σιγά σιγά αποχαιρετήσαμε την οικογένεια.

Το ίδιο βράδυ, η μητέρα της μας έστειλε μήνυμα ότι έμειναν μέχρι αργά και ότι είναι όλοι ενθουσιασμένοι και δεν πιστεύουν αυτό που έχει συμβεί! Μία υπέροχη ευχή, με πολλά-πολλά χαμόγελα, φωνές χαράς, ενθουσιασμό, αγκαλιές!

θερμά την Skroutz για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Μαρίνα Στιβανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: LEROY MERLIN, INTERCATERING, ELITE STROM, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, VITEX, STICKY, ΧΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕCOSHADOW, DESIKOS, LIKE BRANDS, ΜΥΙΚΟΝΑ, ΚΛΕΙΔΙΑ BIZ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΙΚΕΑ, ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ, ARTIX PRODUCTIONS

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ