«Αυτό δεν το περίμενα! Σας ευχαριστώ!», ήταν τα λόγια της Ηρούς, όταν είδε αυτά που είχαμε ετοιμάσει για εκείνη. Βλέπετε, είχαν οργανωθεί όλα με άκρα μυστικότητα και το πρόγραμμα περιείχε μέχρι και αγώνες bowling.  Ήμασταν από νωρίς εκεί, για να φροντίσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια για το κορίτσι μας. Μόλις μπήκε η Ηρώ στον χώρο, ξαφνιάστηκε που μας είδε να την περιμένουμε. Γυρνώντας το κεφάλι της πίσω, είδε να ξεπροβάλλουν οι φίλοι της και τότε η συγκίνηση την κατέκλισε, δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της, το πρόσωπό της είχε κοκκινήσει και επαναλάμβανε με ένα τεράστιο χαμόγελο πόσο χαρούμενη ήταν.

Μετά τη διάγνωσή της, η Ηρώ δεν έχει παρακολουθήσει τα σχολικά της μαθήματα και λόγω των θεραπειών έμεινε μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν η νεράιδα τη ρώτησε τι επιθυμεί πιο πολύ, εκείνη ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Θα ήταν για εκείνη ο σύνδεσμός της με τους φίλους της, με μια καθημερινότητα εκτός νοσοκομείου. Θα ήταν ο τρόπος της να ταξιδεύει νοερά μέσα από τα βίντεο, να ακούει μουσική και να απαθανατίζει τις στιγμές της.

Το ταξίδι της ευχής της δεν γινόταν να μην περιλαμβάνει τα αγαπημένα της πρόσωπα, που τόσο της είχαν λείψει κι εκείνη έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη και μας ευχαριστούσε συνέχεια.

Αγαπημένη μας Ηρώ, έτσι είναι η ζωή, έχει ευχάριστες εκπλήξεις και ανθρώπους ξεχωριστούς που κάνουν τις ημέρες πιο όμορφες, πιο φωτεινές και τόσο ξεχωριστές όσο είσαι και εσύ. Μας συγκίνησες πολύ – η ωριμότητά σου και οι αυθεντικές αντιδράσεις σου θα μείνουν πάντα στην καρδιά μας μαζί με το τόσο λαμπερό σου χαμόγελο. Μια ημέρα με παιχνίδι, με αγάπη και πολλή χαρά να πλημμυρίζουν το χώρο. Δυστυχώς, η βαριά μπάλα του bowling αποδείχθηκε πιο δυνατή από την Ηρώ, που δεν έχει ανακτήσει ακόμα πλήρως όλες τις δυνάμεις της, κι έτσι δεν κατάφερνε να κάνει strike. Τότε οι φίλες της ανέλαβαν δράση, και με κάθε δικό τους strike, η Ηρώ άνοιγε και ένα δώρο. Τα strikes είχαν γίνει σκοπός όλων για να κάνουν τη φίλη τους να χαμογελάσει ακόμα πιο πολύ, και ανοίγοντας ένα-ένα τα κουτιά, έφτασε και σε εκείνο που έκρυβε το πολυπόθητο κινητό! Με γέλια, νόστιμο φαγητό και μια ακόμα πιο νόστιμη τούρτα, η ημέρα έκλεινε γλυκά.

«Περάσαμε τέλεια! Η Ηρώ τρελάθηκε ήταν η έκπληξη μεγάλη, τα έχασε και έμεινε άφωνη!» ήταν τα λόγια της μαμάς, που συγκινημένη μας ευχήθηκε «Να είσαστε πάντα καλά, να βοηθάτε και να μοιράζετε χαρά. Ευχαριστούμε που υπάρχετε!»

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιάννης Σολανάκης, Μαρία Πετραντωνάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Εικονοτρόπιο, Mary’s delicious cousine, MyIkona, Craftbox