Η Κατερίνα είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, χαρούμενη, χαμογελαστή και φωτεινή. Είναι αρκετά ώριμη και το όνειρό της είναι να γίνει νηπιαγωγός. Λατρεύει τα παιδιά και τα ζώα και θέλει πολύ να είναι δίπλα τους και να τους δίνει αγάπη και φροντίδα. Έχει πολλά ενδιαφέροντα, της αρέσει πολύ να μαγειρεύει, να βλέπει διάφορες ταινίες και σειρές κυρίως δράσης, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ακούει μουσική. Όταν ήρθε σε επαφή με την νεράιδα, πολύ συνειδητά της είπε ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα laptop, καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ χρήσιμο για την καθημερινότητα της και θα της είναι και απαραίτητο για το μέλλον της ως φοιτήτρια.

Η νεράιδα χαμογέλασε και ξεκίνησε να διοργανώνει το ταξίδι της ευχής της, που θα κατέληγε στην ημέρα εκπλήρωσης, μία ολόκληρη μέρα ευχάριστων εκπλήξεων. Πρώτος προορισμός για την Κατερίνα ένα κέντρο Spa. Μια δόση χαλάρωσης και ευεξίας είναι η ιδανική έναρξη. Οι δύο αδελφές απόλαυσαν ξεχωριστές υπηρεσίες αναζωογόνησης. Επόμενος προορισμός, άκρως λαχταριστός, αφού γευμάτισαν σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο δοκιμάζοντας ξεχωριστές γεύσεις σε ένα υπέροχο οικογενειακό γεύμα. Παρόλο που γνωρίζουμε ότι αγαπά τις τούρτες cookies και bueno,  το «επιδόρπιο» που σερβίραμε πρώτα ήταν πιο digital! Μόλις τελείωσαν το γεύμα, το laptop έκανε την εμφάνισή του και η Κατερίνα γεμάτη ανυπομονησία έλαμψε μόλις το πήρε στα χέρια της. Μας δήλωσε χαρούμενη ότι το περίμενε πώς και πώς, ωστόσο όλη η εμπειρία του ταξιδιού της ευχής της ήταν ξεχωριστή, γνώρισε αρκετά άτομα και έζησε μαγικές εμπειρίες. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός μας, να πασπαλίσουμε με αστερόσκονη και φως τη διαδρομή των γενναίων μαχητών μας.

Εμείς κρατάμε στην καρδιά μας το χαμόγελο της Κατερίνας και τα λόγια της μητέρας της: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την εκπλήρωση της ευχής της κόρης μου και χαίρομαι που υπάρχει ένας τέτοιος οργανισμός να δίνει χαρά και ελπίδα».

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Χριστίνα Σπυρογιώτη, Κατερίνα Μανού, Ήβη Πολυχρονιάδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: HOTEL DU LAC, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΡΟΣ, ΒΥΡΩΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, SWEET WITH LOVE, BLUESOFT, MYIKONA, ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ