Ο Κωνσταντίνος ευχήθηκε να παρευρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα, το Champions League, που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη.

Είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε όλη την πόλη, πριν τον αγώνα, και να θαυμάσει τα αξιοθέατα αυτού του τόπου. Το ταξίδι προς την εκπλήρωση της ευχής του είχε ήδη ξεκινήσει. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους λίγους που θαύμασε από κοντά το κύπελλο της νικητήριας ομάδας.

Ασχέτως του αποτελέσματος, ο παλμός των φίλαθλων και όλα τα ανάμεικτα συναισθήματα που επικρατούσαν κατά την διάρκεια του αγώνα έκαναν πιο έντονη και παραστατική την εμπειρία του Κωνσταντίνου. Όχι μόνο είχε την δυνατότητα να βγάλει φωτογραφίες με τα αξιοθέατα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό γεγονός αλλά δέχτηκε και πολλά δώρα τόσο από τους χορηγούς της αθλητικής οργάνωσης όσο και από τους ίδιους τους διοργανωτές του Champions League.

Οι εικόνες μαρτυρούν από μόνες τους τον ενθουσιασμό του καθώς κατάφερε να ζήσει το όνειρό του. Πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή. Αυτός είναι, άλλωστε, ο σκοπός μας: να μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά αξέχαστες και όμορφες εμπειρίες, οι οποίες θα χαρακτηρίζονταν ως δεκανίκι για την μετέπειτα μάχη που έχουν να δώσουν.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: BLUE STAR FERRIES, UNIGLOBE, MYIKONA, CRAFTBOX