Ο Λευτέρης είναι ένα παιδί που αγαπάει το γέλιο και την καλή διάθεση. Είχε ένα όνειρο: να γνωρίσει τον αγαπημένο του κωμικό, τον Μάρκο Σεφερλή. Τον είχε δει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και θεατρικές παραστάσεις και τον θεωρούσε έναν από τους πιο αστείους και ταλαντούχους Έλληνες. Η ευχή του, λοιπόν, ήταν να τον συναντήσει και να του πει πόσο τον θαυμάζει.

 

Οι νεράιδες τα κανόνισαν όλα και, μαζί με την οικογένειά του, θα πήγαιναν στο θέατρο, να παρακολουθήσουν την παράσταση. Εκείνο το βράδυ, ο Λευτέρης ήταν πολύ ενθουσιασμένος και ανυπόμονος. Η παράσταση ξεκίνησε και ο Λευτέρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ακόμα πιο αστείος από ό,τι στην τηλεόραση. Έκανε ατάκες, μιμήσεις, τραγούδια και χορούς που έκαναν το κοινό να ξεκαρδιστεί στα γέλια. Αλλά το καλύτερο ήταν ότι ο Μάρκος Σεφερλής τον πρόσεξε. Τον είδε να κάθεται και να τον παρακολουθεί με θαυμασμό. Του χαμογέλασε, κατέβηκε από τη σκηνή, τον πλησίασε στο κοινό, τον αγκάλιασε και τον αποκάλεσε “ο φίλος μου”. Ο Λευτέρης ένιωσε μια απίστευτη χαρά. Ήταν σαν να ήταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης!

 

Στο διάλειμμα, πήγε στο καμαρίνι του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος τον υποδέχτηκε με χαρά. Έκαναν μία σύντομη γνωριμία και συζήτηση και υποσχέθηκαν και οι δύο να ξαναβρεθούν σύντομα, καθώς ο χρόνος δεν τους έφτασε. Ο Λευτέρης ήταν ευτυχισμένος. Είχε ζήσει μια αξέχαστη μέρα, είχε γνωρίσει το πρότυπό του.

 

Η νεράιδά του, όμως, δεν ξέχασε την υπόσχεσή της και λίγο καιρό μετά, ο Λευτέρης με την οικογένειά του βρέθηκαν στα γυρίσματα τής εκπομπής που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο Λευτέρης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα τον έβλεπε και πάλι! Στο στούντιο, ο Μάρκος Σεφερλής τον υποδέχτηκε με χαρά και τον παρουσίασε στο κοινό και τους συνεργάτες του. Κάθισε δίπλα του και έπιασαν κουβέντα. Ο Λευτέρης διασκέδασε πολύ! Ο Μάρκος Σεφερλής τον αποκαλούσε συνεχώς «ο φίλος μου ο Λευτέρης» και αυτό για εκείνον ήταν πέρα και από όσα είχε ονειρευτεί. Αυτό ήταν το ταξίδι της ευχή του Λευτέρη. Ένα ταξίδι γεμάτο γέλιο, χαρά, εκπλήξεις, φιλία, αγάπη!

Ευχαριστούμε θερμά τον Μάρκο Σεφερλή για τον χρόνο και την αγάπη που αφιερώνει στα παιδιά μας.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Χάρης Πατούνης, Ελπίδα Γούλα 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ, FRIDAYS, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS