Ο Μάριος είναι ένα πολύ δυναμικό, αισιόδοξο και κοινωνικό παιδί. Mεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με δύο μεγαλύτερα αδέρφια, εξοικειώθηκε πολύ γρήγορα με την τεχνολογία και την αγάπησε. Τον ελεύθερό του χρόνο, ειδικά τώρα τον περνάει παίζοντας παιχνίδια και βλέποντας YouTube. Έτσι, λοιπόν, η ευχή του ήταν να αποκτήσει ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας, όχι μόνο για να παίζει όσο και για να είναι σε επικοινωνία με τους φίλους του, καθώς περνάει αρκετό χρόνο στο νοσοκομείο για τις θεραπείες του.

Ο Μάριος, είχε ονειρευτεί πολλές φορές την ημέρα που θα έπαιρνε το τάμπλετ και ήθελε να τη μοιραστεί με τον αγαπημένο του φίλο. Θα του άρεσε πολύ να επισκεφθούν ένα escape room και μετά να πάνε όλοι μαζί για φαγητό. Διάλεξε, μάλιστα, μόνος του και το θέμα του δωματίου που ήθελε να πάει.. το Εργοστάσιο Σοκολάτας!

Παρά τις καθυστερήσεις που επέβαλαν οι θεραπείες τού Μάριου, η συχνή επαφή με τη νεράιδά του, τον όπλιζε με θάρρος και υπομονή. Έφτασε, λοιπόν, η μέρα που ο Μάριος θα ζούσε μια μοναδική εμπειρία! Δύο υπέροχες νεράιδες περίμεναν τον Μάριο να καταφθάσει στο escape room. Δεν είχε ξαναπάει ποτέ, οπότε, όταν έφτασε, ένα μεγάλο χαμόγελο ήταν ενδεικτικό της ανυπομονησίας του. Πάνω στο ποδήλατό του, ώστε να μην κουράζεται και να είναι γρήγορος,  έλυνε έναν προς έναν όλους τους γρίφους, μέχρι να καταφέρουν να αποδράσουν.

Όταν βγήκαν από το δωμάτιο απόδρασης ο Μάριος ήταν πολύ ενθουσιασμένος και δεν σταματούσε να μιλάει για τον τρόπο που έλυνε τους διάφορους γρίφους. Τους εξιστορούσε τα πάντα στη διαδρομή προς το εστιατόριο. Όταν έφτασαν, οι νεράιδες άρχισαν να του δίνουν τα δώρα του, αλλά κάθε φορά που έσκιζε ένα χαρτί, και δεν έβλεπε το πολυπόθητο tablet, ανησυχούσε. Μήπως οι νεράιδες το ξέχασαν; Εκείνες όμως, δεν θα ξεχνούσαν ποτέ κάτι τόσο σημαντικό και του είχαν ετοιμάσει μία ιδιαίτερη έκπληξη!

Μετά το γεύμα είχαν συνεννοηθεί να του «σερβίρουν» το tablet πάνω σε έναν δίσκο. Ήρθε όλο το προσωπικό του μαγαζιού με μπαλόνια και μουσική και φώναξαν όλοι μαζί: «Μάριε η ευχή σου εκπληρώθηκε!». Εκείνος, ενθουσιασμένος με όλη αυτή την ατμόσφαιρα και έχοντας πια στα χέρια του το τάμπλετ, μας χάρισε το ωραιότερο χαμόγελό του και τα πιο όμορφα λόγια: «Σε ευχαριστώ πολύ νεράιδα που με άκουσες και εκπλήρωσες την ευχή μου και σε ευχαριστώ για το δώρο και για την ωραία έκπληξη με το παιχνίδι και το φαγητό

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Δώρα Παχατουρίδου, Γιώτα Κωτσοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TGI Friday’s, Taxiway, The Mindtrap Cosmos, Miltos Patisserie & Catering, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency