Αυτά τα Χριστούγεννα, για δεύτερη χρονιά, το ζαχαροπλαστείο Μίλτος και τα 10 καταστήματά του, στηρίζουν τον Οργανισμό μας και δίνουν δύναμη στην ευχή!

Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Μαρτίου, τα ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ είναι συνώνυμα του καλού γλυκού, προσφέροντας απόλαυση στους Θεσσαλονικείς με μία ευρεία ποικιλία προϊόντων.

Αυτά τα Χριστούγεννα τα ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ θα ψήσουν και θα φιλοτεχνήσουν ειδικά για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Χριστουγεννιάτικα μπισκότα ζυμωμένα με αγάπη και πασπαλισμένα με νεραϊδόσκονη!

Κάθε ένα μπισκοτάκι είναι φτιαγμένο με προσήλωση στην ποιότητα. Άλλωστε και φέτος, η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στο Μίλτο! Περάστε μια βόλτα από τα 10 καταστήματα του και αφήστε τις μυρωδιές των φρεσκοψημένων μπισκότων να σας βάλουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα της εποχής.Με κάθε Χριστουγεννιάτικο μπισκότο αγάπης που αγοράζετε, βοηθάτε και εσείς μια ευχή παιδιού που αντιμετωπίζει με θάρρος μια πολύ σοβαρή ασθένεια,  να εκπληρωθεί!

Δαγκώστε, χαρίστε ή στολίστε τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα αγάπης και δώστε και εσείς δύναμη στην ευχή!