«Δεν έχω λόγια! Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Μόλις είδα την πισίνα, βούτηξα κατευθείαν! Λόγω των θεραπειών, εδώ κι ένα χρόνο περίπου, δεν είχα καταφέρει να κάνω μπάνιο. Όταν βούτηξα, ήταν λες και όλα έφυγαν…»

Αυτά τα λόγια του πανέμορφου αυτού κοριτσιού, αλλά και η συγκίνηση της μητέρας της, που είδε και πάλι το χαμόγελο της κόρης της μετά από 8 μήνες, μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μας. Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι ευχής, που όταν πρωτοξεκίνησε, η Μ. ήταν πιο κλειστή και μαζεμένη. Ένα έφηβο κορίτσι, με μεγάλη ανάγκη και δίψα να ζήσει καινούργιες εμπειρίες και να νιώσει την ξεγνοιασιά και την ελευθερία της ηλικίας της. Η ασθένειά της την ταλαιπώρησε πολύ, με αποτέλεσμα η ψυχολογία της να είναι πολύ πεσμένη και να αισθάνεται πολύ απογοητευμένη. Η νεράιδα της, λοιπόν, γνωρίζοντας την αγάπη της Μ. για τη θάλασσα, σκέφτηκε να της προσφέρει ένα διήμερο σε ένα όμορφο μέρος, μακριά από την καθημερινότητα του νοσοκομείου και των θεραπειών.

Μία βίλα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα στη θάλασσα ήταν το ιδανικό σκηνικό. Η Μ. ήταν ενθουσιασμένη και μόνο στη σκέψη αυτού του διήμερου! Μεταμορφώθηκε σε ένα άλλο παιδί, ένα κορίτσι χαρούμενο, γεμάτο ενθουσιασμό και ανυπομονησία – όχι για το κινητό, αλλά για το διήμερο που της είχε υποσχεθεί η νεράιδα της! 

Όταν έφτασε με την οικογένειά της και αντίκρυσε τη βίλα με την πισίνα, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Έστειλε αμέσως στη νεράιδα της μήνυμα: «Δεν έχω λόγια, νομίζω θα πάθω εγκεφαλικό, είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Πραγματικά δεν το πιστεύω! Μόλις είδα πισίνα, έπεσα κατευθείαν μέσα, δεν είχα ξαναμπεί σε πισίνα!»

Την επόμενη μέρα, την επισκέφθηκε και η νεράιδα της φορτωμένη με δώρα. Οργάνωσε και μία φοβερή φωτογράφηση, όπου η Μ. πόζαρε με αέρα μοντέλου. Όταν σερβιρίστηκε το γεύμα στη βεράντα τους, της σέρβιραν και το καινούργιο της κινητό. Ξαφνιάστηκε κι έβαλε τα κλάματα από τη χαρά της, διευκρινίζοντας στη νεράιδα της πως «είναι μόνο δάκρυα χαράς!».

θερμά για την προσφορά τους όλους τους συμμετέχοντες στο “Bazaraki Μας” στις 18 & 19 Φεβρουαρίου, καθώς και τους Ginger Communications & Fipster για την πρωτοβουλία τους

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: GRAND RESORT LAGONISSI, COSMOTE, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: REDLOOP AGENCY

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ