«Μου αρέσει πολύ που το δεντρόσπιτο μου έχει πολλούς μονόκερους και ουράνια τόξα. Σας αγαπώ πολύ νεράιδες!», ήταν τα λόγια της μικρής Μ., όταν αντίκρισε το δεντρόσπιτό της. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μ. έβαλε δύσκολα στις νεράιδες και τα ξωτικά, καθώς δεν ήθελε να το κουνήσει ρούπι από το σπίτι, ενώ έμπαιναν οι τελευταίες λεπτομέρειες του δεντρόσπιτου. Υποσχέθηκε, όμως, να μη βλέπει και σαν σωστή κυρία, τήρησε την υπόσχεσή της.

Υπό βροχή, η οποία ωστόσο δεν στάθηκε αρκετή για να ανατρέψει τα σχέδια μας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Και όπως λένε και οι νεράιδές μας: «Όλα πάνε καλά σε κάθε εκπλήρωση ευχής, βγαίνει ο ήλιος, ανοίγει ο ουρανός και η ζέστη μάς γεμίζει».

Την επομένη, ξημέρωσε η μεγάλη μέρα των αποκαλυπτηρίων. Η Μ. φόρεσε το όμορφο φόρεμά της, χτένισε τα μαλλιά της και ξεκίνησε χαρωπή για να δει επιτέλους το καινούργιο της δεντρόσπιτο. Έμεινε άφωνη κυριολεκτικά! Δεν μπορούσε να εκδηλώσει τη χαρά της. Ντρεπόταν λίγο, αλλά το πρόσωπό της έλαμπε.

Μονόκεροι και ουράνια τόξα παντού, όπως είχε ζητήσει και μία τσουλήθρα για ατελείωτο παιχνίδι. Παρέα με τους αγαπημένους της φίλους, που ήταν όλοι καλεσμένοι στα εγκαίνια, άρχισαν να εξερευνούν κάθε σπιθαμή και να παίζουν.

Η Μ. φώναζε πόσο της αρέσει, πόσο όμορφα το έφτιαξαν οι νεράιδές της! «Χάρη στην εκπλήρωσή της ευχής της, το παιδί μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με μεγαλύτερη χαρά και δύναμη γιατί βλέπει ότι η ασθένειά της της έφερε και κάτι όμορφο και καλό. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα κάνατε για εμάς και το παιδί μας», μάς είπε η μαμά της και τα χαμόγελα όλων φώτισαν τη μέρα!

θερμά τις εταιρείες ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΛΕΣΣΑΣ και BY THE GLASS για τις δωρεές τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ανδρέας Ψάλτης,  Σοφία Καραπουλουτίδου, Κατερίνα Αδαμίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Carrel, Nίκος Μπιλιούρης, Μαρία Σταυριανίδου, Βιοκαρπέτ, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Soula Sweets

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ