Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – World Wish Day

Mε αφορμή την 32η επέτειο της πρώτης ευχής, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας) ένωσε τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε όλο τον κόσμο και γιόρτασε για τρίτη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής www.worldwishday.org.

Παρόλο που όλοι μας τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές, κάποιοι έχουν να αντιμετωπίσουν και μία ασθένεια απειλητική για ζωή του παιδιού τους. Στο πλευρό αυτών των ανθρώπων είναι το Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βρέθηκε δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη στα Νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εκπλήρωσε τις Ευχές 3 παιδιών.

Στις 27 Απριλίου επισκεφτήκαμε μαζί με την Βίκυ Καγιά, το Θοδωρή Ρωμανίδη και την Μαρία Λογοθέτη την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μ. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα.

    

Τα παιδιά από το σχολείο St. Lawrence προσέφεραν συμβολικά δώρα στα άρρωστα παιδιά και ζωγράφισαν τις ευχές τους ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής!

Παρόμοια ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ με τον Παναγιώτη Πετράκη.

Οι Ευχές που πραγματοποιήσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Στο φιλόξενο χώρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης πραγματοποιήσαμε με τη βοήθεια της ομάδας Art Εμείς την ευχή της Ξένιας, 5 ετών, που ήθελε να γίνει ηθοποιός σε ρόλο νεράιδας.
Επίτιμες προσκεκλημένες οι γνωστές αμερικανίδες ηθοποιοί Elaine Hendrix και Erica Ash. Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενες και συγκινημένες που μπόρεσαν και εκείνες από την πελυρά τους να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της ευχής της Ξένιας.

 

Με τη βοήθεια της Βίκυς Καγιά, η Ευχή της μικρής Νταϊάνας, 7 χρονών, έγινε πραγματικότητα. Ήθελε να γίνει μοντέλο!

Ο Κωνσταντίνος, 13 χρονών, ήθελε να αποκτήσει ένα ενυδρείο. Η ευχή του εκείνη την ημέρα έγινε πραγματικότητα!

Ευχαριστούμε πολύ: Work Shop by Vicky Kayia, το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την θεατρική ομάδα Art Εμείς, το ξενοδοχείο The Margi, Aressana Spa Hotel & Suites, το σχολείο St. Lawrence, το sm studio-Οικ. Καρβούνη, τον Μιχάλη Κανίδη, Μόνωση και συσκευασία Ανδρέας Λαγουδάκης, έπαθλα Νίκη, ανθοπωλεία Β. Παπαδημητρίου και Flowernet, Atelier de Beaute, Uparty-dj N.Αλατάς, Guest Book, Home Cinema Μάκης,
Βεστιάριο, AlpamayoPro, Parties to remember, eurocopy, Avis, Νινεμία Resort, Water Inn ΕΠΕ, Aquard Ltd, Petshop γαβ και νιαου, Ευζην , Μεταφορές Πανεβοϊκή, Ζαχαροπλαστείο Κ. Μαντέσκας, Alouette, Stamper, Accessorise, Zara, Ανεμώνη, Pizza Fan.