Παγκόσμια Ημέρα Ευχής
Όλη η Ελλάδα Ντύθηκε στα Μπλε

Με τη συγκινητική συμμετοχή πολλών ανθρώπων που εξέφρασαν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τον Οργανισμό, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, αποτείναμε φόρο τιμής και γιορτάσαμε την επέτειο της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού, του Chris, το 1980. Η ευχή αυτή ήταν που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Στην Αθήνα, το Σάββατο 26 Απριλίου, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βρέθηκε στην καρδιά της διασκέδασης, στο Allou! Fun Park. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, πέρασαν μία υπέροχη μέρα, μοιράστηκαν τη Δύναμη της Ευχής και είχαν την ευκαιρία να γράψουν τις δικές τους ευχές στα Μπλέ Αστέρια Ευχής του Οργανισμού και να τις αναρτήσουν στον Τοίχο των Ευχών. Ο Easy 97,2 επίσημος υποστηρικτής της εκδήλωσης βρέθηκε για μία ακόμα φορά κοντά μας, μεταδίδοντας ζωντανά στο ραδιόφωνο αλλά και σε ολόκληρο το Allou! Fun Park το μήνυμά μας, με εξαιρετικό τρόπο και πολλή αφοσίωση.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Αλέκα Σεραφειμίδου και κα Νταίζη Ντίνου, καθώς επίσης και πολλοί εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Με την παρουσία τους μας τίμησαν, o Πρέσβης του Οργανισμού μας κ. Στέλιος Παρλιάρος, προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα του Οργανισμού μας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα σχολεία της Ελλάδας για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή φωταγώγηση έκπληξη του πιο ψηλού παιχνιδιού στο Allou! Fun Park με τα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Όλοι οι παραβρισκόμενοι ξεκίνησαν να μετράνε αντίστροφα με μια φωνή, μέχρι που στο τέλος το Star Flyer ντύθηκε όλο στα μπλε αποκλειστικά και μόνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.

Την Τρίτη 29 Απριλίου, όλη η Ελλάδα ντύθηκε στα Μπλε! Η καμπάνια Wear Blue & Share, έδωσε την αφορμή όλος ο κόσμος να τραβήξει μια φωτογραφία, να την ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter και να την κοινοποιήσει με #makeawishgreece και #worldwishday. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Όλοι μαζί ενώθηκαν για ένα σκοπό και με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο μοίρασαν Χαρά – Ελπίδα – Δύναμη σε όλα τα παιδιά.

 

 

……….

Στη Θεσσαλονίκη, το σύμβολο της πόλης, ο Λευκός Πύργος για δύο ημέρες (28-29 Απριλίου) φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταδίδοντας το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της δύναμης για όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Επίσης, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, την Τρίτη στις 29 Απριλίου, διοργανώθηκε μια συμβολική εκδήλωση στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Ο τοίχος των Ευχών «φιλοξένησε» τις ευχές όσων μας επισκέφθηκαν. Στον ίδιο χώρο οι εθελοντές μας ζωγράφιζαν αστεράκια στα παιδικά προσωπάκια και ενημέρωναν για το Έργο του Οργανισμού.

Οι εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν αφιερωμένες στα παιδιά και τις οικογένειες τους, και αρκετοί μας τίμησαν με την παρουσία τους εκεί!

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, πραγματοποιήσαμε στην Ελλάδα έξι Ευχές παιδιών ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο πραγματοποιήθηκαν συνολικά περίπου 300 Ευχές παιδιών.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη του Easy 97,2 και την φιλοξενία του Allou! Fun Park.

Easy      Allou

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνολική υποστήριξη στην εκστρατεία της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής:

Global Show Productions

Athens International Airport

InterBus

Follie Follie – Duty Free

ΣταθερέςΣυγκοινωνίεςΑ.Ε. (ΣΤΑΣΥ)

Όμιλος Αττικών Εκδόσεων

Mediterranean Cosmos

 

Επίσης ευχαριστούμε:

Στέλιος Λιβανός, 9η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Καρβούνης, ΜΠΑΜ

AdamThanos.com logocGcfilms LOGO   TRELO

   melenia logo maw copyDSCN2830