Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Βήματα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας  στην παραλία της Θεσσαλονίκης  μαζί με το “Make-A-Wish” (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Σάββατο 23 Απριλίου πλήθος κόσμου, φίλοι, υποστηρικτές και εθελοντές του Οργανισμού “Make-A-Wish” (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιόρτασαν με ένα ξεχωριστό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας σε όλο τον κόσμο.

Σε μία ιδιαίτερα «ζεστή» και συγκινητική βραδιά, μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής, ακολούθησαν τον Περίπατο Ευχών και πλημμύρισαν την παραλία της Θεσσαλονίκης με αισιοδοξία, φως και χαμόγελα. Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 6:00μμ και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, στείλαμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση Eυχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Παράλληλες εκδηλώσεις εορτασμού πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή κόσμου στην Αθήνα, όπου φωταγωγήθηκε η Πύλη του Αδριανού και στο Ηράκλειο της Κρήτης  με ολοήμερη γιορτή, που είχε ως αποκορύφωμα τη φωταγώγηση της Πλατείας των Λιονταριών.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από τη διοργάνωση του Περίπατου Ευχών προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Χορηγοί Επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής στη Θεσσαλονίκη ήταν το Cosmoradio, Plus Radio, More, Μακεδονία TV, Livemedia, Biscotto.gr, Voria, Ora Thessaloniki, Ladys Note, echarity.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνολική υποστήριξη στην εκστρατεία της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, στη Θεσσαλονίκη, τις εταιρείες: 4 records, Studio Mpairaktari, Armagos Gym, MLS, Nrg Productions και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουρωτής Η Πηγή.