Ένας αισιόδοξος περίπατος πλημμύρισε με μπλε χρώμα την παραλία της Θεσσαλονίκης  την Κυριακή 29 Απριλίου

Παιδιά «νικητές ζωής» τιμούν το 1ο παιδί ευχής στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα Ευχής

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (3 Μαΐου 2018) – Το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας έστειλε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 29 Απριλίου μέσα από το WalkForWishes, τον μπλε περίπατο που διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη!

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες, παιδιά ευχής, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού που έλαβαν μέρος, ένωσαν το βήμα τους μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!

Η θετική ενέργεια που ήταν διάχυτη στο χώρο, τα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, τα συγκινητικά μηνύματα που μετέφεραν τα πλακάτ – μαρτυρίες παιδιών ευχής, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 6:00μ.μ. και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, που φωτίστηκαν για μια ακόμη χρονιά συμβολικά με μπλε χρώμα, στείλαμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Η εκδήλωση, Περίπατος των Ευχών, τελέσθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί Επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής στη Θεσσαλονίκη: Ερωτικός, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, THESS NEWS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, TV 100, FM 100, Biscotto, Ora thess.gr, LIVEMEDIA, VORIA.gr, Vfm, Ladysnote, E charity.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες:  ΜΑΚΒΕΛ, KLEEMANN, Camshot Cinematography, Nikos Arvanitidis Photography, 4 Records Events Services, KYANA,EPI DIRECT, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, SAMIOTAKIS CATERING, ΣΟΥΡΩΤΗ.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι Έλληνες Διασώστες-rescue.gr, οι djs Antonis Charalampidis, Guiliano Junior και Aki Neels, η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Θεσσαλονίκης, το Μιλάμε για τον Αυτισμό και ο σύλλογος ΑΚΡΑ (Αγωνίσου Κρατήσου στη Ζωή Αγάπησέ την).