Παγκόσμια Ημέρα Ευχής:Ένα φωτεινό μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας έστειλε
ο «
Mπλε» περίπατος αγάπης του Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, σε όλον τον κόσμο!

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Παρασκευή 28 Απριλίου στέλνοντας ένα μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας διοργανώνοντας για τρίτη συνεχή χρονιά τον Περίπατο Ευχών, στους δρόμους της Αθήνας, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου!

Φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές του Οργανισμού ντύθηκαν στα μπλε και περπάτησαν από το Θησείο έως και την ΠΥΛΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, που φωτίστηκε συμβολικά με μπλε χρώμα, πλημμυρίζοντας με συγκίνηση αλλά και αισιοδοξία τους πρόποδες της Ακρόπολης. “Σήμερα γιορτάζουμε την αγάπη και το πάθος κάποιων ανθρώπων που ακούγοντας το κάλεσμα μιας μάνας, χάρισαν το όνειρο σε ένα παιδί που πάλευε για τη ζωή του. Το παιδί αυτό, ο Chris, έγινε αστυνομικός στα 8 του χρόνια και μεταμορφώθηκε, γεγονός που πυροδότησε λίγους μήνες αργότερα την γέννηση του Make-A-Wish.”

Για πρώτη χρονιά φέτος κοντά μας βρέθηκαν 12 παιδιά Ευχής με φωτογραφίες από τη μέρα της Ευχής τους, στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας προς τα παιδιά που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες και τις οικογένειές τους!

Με την παρουσία τους τίμησαν τον περίπατο η Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά και η Έλλη Κοκκίνου.

Ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών, τον ΟΠΑΝΔΑ και τον ΟΑΣΑ Α.Ε. για την υποστήριξη της δράσης.

Αντίστοιχος περίπατος πραγματοποιήθηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη, την ίδια μέρα και ώρα, από το Μέγαρο Μουσικής έως τις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου.