«Όσες φορές και να το δω, το ίδιο ενθουσιασμένος θα είμαι!». Έτσι μας είπε ο Π., που ενθουσιάστηκε τόσο από το καινούριο του δωμάτιο, ώστε δεν βγήκε, παρά μόνο για να φάει. Την πρώτη φορά, που τον συνάντησε η νεράιδα του, έπαιζε σκάκι με τον μπαμπά του. Ήσυχο και συνεσταλμένο παιδί, αλλά συνάμα πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος να αποκτήσει το νέο του δωμάτιο. Της χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά, που μαρτυρούσε πόσο χαιρόταν με την παρουσία της.

Ο Π. μας εξέπληξε ευχάριστα με τα ενδιαφέροντά του. Του αρέσουν πολύ οι κατασκευές και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει εφευρέτης. Η ευχή του ήταν να αλλάξει εντελώς το δωμάτιό του, για να χαλαρώνει σε έναν όμορφο χώρο και να μπορεί να ασχολείται με τις κατασκευές του.

Το ταξίδι της ευχής του είχε ξεκινήσει και σε όλη την πορεία, τόσο ο Π. όσο και η οικογένειά του, έδειχναν την ευγνωμοσύνη και τη χαρά τους, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόταν. Σύντομα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και το δωμάτιο του Π. μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο που δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα, έμεινε άφωνος να κοιτάζει γύρω του. Ξετρελάθηκε με το υπερυψωμένο κρεβάτι και την καρέκλα γραφείου, αλλά και με το καθετί που ανακάλυπτε. Η νεράιδά του είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Παρέα με τον μικρότερο αδερφό του και τους αγαπημένους του φίλους, άνοιξαν τα δώρα και εξερεύνησαν το καινούργιο του δωμάτιο σπιθαμή προς σπιθαμή. Ήταν, μάλιστα, τόσο χαρούμενος που δεν ήξερε τι να κάνει για να μας ευχαριστήσει. Ρώτησε, λοιπόν, τη γιαγιά του κι εκείνη τον συμβούλεψε πως ο καλύτερος τρόπος να μας ευχαριστήσει θα ήταν να μας εκφράσει τα συναισθήματά του! Έτσι λοιπόν κι έκανε…. Όταν ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού, η αγκαλιά του ήταν τόσο σφιχτή μαζί με άπειρα «ευχαριστώ», επιβραβεύοντάς μας με τον πιο γλυκό τρόπο!

θερμά τη ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Καλλιόπη Ρίζου, Συκιανάκη Ιωάννα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: IKEA, 3F CREATIVITY DESIGN, EXPERT HELLAS, ELITE STROM, JYSK, Pakketo, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, TLC Τεχνικές Υπηρεσίες Επίπλων, KLIMECO, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ BAKERY PATISSERIE, Vitex, ALL ABOUT LED, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: KENTIA

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ