Ένα αληθινό, λευκό πιάνο, για να εξασκείται και να γίνει καταπληκτική πιανίστρια ονειρευόταν η Όλγα! Έτσι, εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες ότι αυτή ήταν η ευχή της. Τι και αν αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κίνηση και τον λόγο, η Όλγα δεν αφήνει τίποτα να σταθεί εμπόδιο σε όσα ονειρεύεται. Ένα υπέροχο πλάσμα, που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή!

 

Έχει ένα αρμόνιο που κάνει μαθήματα και εξασκείται, ώστε να είναι έτοιμη για τη στιγμή που θα αποκτήσει το νέο πιάνο της. Έστελνε, μάλιστα, και βιντεάκια στις νεράιδες, ώστε να βλέπουν την πρόοδο της. Ονειρευόταν ότι η ημέρα, που θα έπαιρνε το πιάνο, θα ήταν σαν παραμύθι και συζητούσε με τη νεράιδά της τι θα φορέσει. Και έτσι μια μέρα ένα ξωτικό την επισκέφθηκε στο σπίτι της για να της δώσει το φόρεμα που θα φορούσε τη μεγάλη μέρα. Ένα πανέμορφο ροζ φόρεμα με τούλι και έναν υπέροχο μεγάλο φιόγκο πίσω. Ξετρελάθηκε!

 

Η νεράιδά της, όμως, είχε ετοιμάσει ακόμα μία έκπληξη: παρακολούθησαν μαζί ένα ρεσιτάλ πιάνου, όπου η Όλγα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Κουνούσε συνεχώς τα χέρια και τα πόδια της.. χόρευε με τον δικό της μοναδικό τρόπο!  Μόλις το ρεσιτάλ ολοκληρώθηκε, η Όλγα γνώρισε τον πιανίστα και αφού του πρόσφερε μια ανθοδέσμη, εκείνος με τη σειρά του της χάρισε ένα βιβλίο για τη μουσική και έναν μετρονόμο – δώρα πολύτιμα για μία εκκολαπτόμενη πιανίστρια!

 

Μερικές ημέρες αργότερα, είχε έρθει η ώρα η Όλγα να επισκεφθεί το Μέγαρο Μουσικής για πρώτη φορά. Φόρεσε, λοιπόν, το υπέροχο ροζ φόρεμα και ξεκίνησαν με την οικογένειά της. Εκεί τους υποδέχτηκε ο διευθυντής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και την οδήγησε στον χώρο που κάνει πρόβα η Junior Camerata. Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει για εκείνη διάφορες μικρές εκπλήξεις και ο μαέστρος τής έμαθε λίγα πράγματα για κάθε όργανο μουσικής. Όταν έφτασαν στο πιάνο, έπαιξε λίγες νότες και καταχειροκροτήθηκε. Η πρόβα ξεκίνησε, η Όλγα παρακολουθούσε μαγεμένη από τη μουσική, ώσπου ξαφνικά… ο μαέστρος σταμάτησε και έδωσε την μπαγκέτα σ’ εκείνη, για να διευθύνει την ορχήστρα! Η χαρά της δεν περιγράφεται! Η μητέρα της πρόσεξε πώς χτυπούσε η καρδιά της, καθώς την έβλεπε να πάλλεται κάτω από το φόρεμα!

 

Όταν αργότερα αντίκρισε και το πιάνο στο σπίτι της, το πρόσωπό της πραγματικά έλαμψε και το πάρτι που ακολούθησε, με τις νεράιδες, δεν περιγράφεται με λόγια! Ένα σπίτι που ξεχείλιζε από χαρά, γέλια, μουσική και χορό!

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα εργαζομένων της AKL Law Firm που συνέβαλε στην οργάνωση της ευχής.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Αιμιλία Κρητικίδη, Αριέτα Δημητρίου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΚΟΝ, MYIKONA, CRAFTBOX, TAKTAK BABY, TAILORED

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: PIANO SHOP, ARTIX PRODUCTIONS