Εύχομαι να αποκτήσω ένα πριγκιπικό δωμάτιο – Αλία, 17, χρόνια μεταλοιμώδης χορεία

Η Αλία είναι μια νεαρή κοπέλα, που από την πρώτη στιγμή μάς κέρδισε με τη ζεστασιά και το χαμόγελό της. Μεγαλύτερη της επιθυμία, να μεταμορφωθεί το πολύ λιτό και άχρωμο δωμάτιό της, σε ένα χώρο μοντέρνο και φωτεινό, αντάξιο πριγκίπισσας! Βασική προϋπόθεση να κυριαρχεί το φούξια χρώμα, που είναι και το αγαπημένο της.

Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και έχει 5 αδέλφια. Μεγαλύτερη αδυναμία όμως έχει στον 11χρονο Αλί και μάλιστα μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Γι’ αυτό, μη θέλοντας να τον αφήσει παραπονεμένο, μάς ζήτησε, το δικό του μισό του δωματίου να μεταμορφωθεί σε «ναό» της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού!

Πριν την ημέρα της εκπλήρωσης και προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες, η οικογένεια έπρεπε να φύγει προσωρινά από το σπίτι, ώστε να μπορούν οι νεράιδες και τα ξωτικά να κάνουν ανενόχλητα, τα μαγικά τους. Σε αυτό το διάστημα η Αλία έμεινε σε έναν πολύ όμορφο χώρο, έχοντας την ευκαιρία να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, που την υπεραγαπά.

Η ανυπομονησία της βέβαια ήταν φανερή και συνεχώς ρωτούσε για τη μεγάλη μέρα που θα έμπαινε στο νέο της παλάτι… Ντυμένη κατάλληλα για την περίσταση με το καινούριο της φούξια φόρεμα, η Αλία όμορφη σαν πριγκίπισσα, πέρασε το κατώφλι του δωματίου της. Και ήταν όλα,  όπως τα είχε ονειρευτεί. Τα χρώματα, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά αντικείμενα, το κρεβάτι. Τα παρατηρούσε όλα και φαινόταν τόσο ευτυχισμένη! Αυτό όμως που την ξετρέλανε ήταν τα τούλια, που από το κρεβάτι της έφταναν ως το ταβάνι. Έπεσε ενθουσιασμένη επάνω και μας είπε ότι θα μπορούσε πλέον να κάνει πριγκιπικά όνειρα!

Έως και την ώρα που φύγαμε, επαναλάμβανε πόσο τέλεια και πάνω από τις προσδοκίες της ήταν όλα και το χαμόγελό της φώτιζε ακόμα περισσότερο το πανέμορφο πρόσωπό της. Αγαπημένη μας Αλία, ευχόμαστε να το χαρείς με τη ψυχή σου!

 

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Μ.Α. Αναγνωστοπούλου, Γ. Καρβουνάς και Φ. Πολίτη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Accessorize, Decorex, Domino’s Pizza, Elite Strom, H&M, IKEA, Inart, Intralink Logistics , Panathinaikos F.C., Pennie, Sticky, Vitex, Woodwell Ζυμαρίδης, Ζουγρής Α.Ε., Μαριλένα Δημητροπούλου, Πέρσα Γκαντζιά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).