Το ταξίδι της ευχής του Αναστάση ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να περπατήσει στην πασαρέλα του «Yes I do», σε ένα bridal show με θέμα το Βόρειο Σέλας. Τα σκηνικά και τα νυφικά ήταν στα παγωμένα χρώματα του αρκτικού ουρανού, και ο Αναστάσης, σαν να ήταν επαγγελματίας μοντέλο, καταχειροκροτήθηκε και, όπως μας παραδέχτηκε, έζησε μία μοναδική εμπειρία.

Και έφτασε η στιγμή που θα πατούσε στα παγωμένα εδάφη της Νορβηγίας, με στόχο να δει το Βόρειο Σέλας. Αν και δεν γνώριζε πολλά πράγματα για τη Σκανδιναβία, ήταν απολύτως σίγουρος για την ευχή του. Επέλεξε ένα εντυπωσιακό ταξίδι και ήταν ενθουσιασμένος στη σκέψη πως, ό,τι θα έκανε και ό,τι θα έβλεπε σε αυτό το ταξίδι, θα ήταν πρωτόγνωρα και πολύ διαφορετικά από όσα γνώριζε ως τότε.

Και αυτό που έζησε, μαζί με την οικογένειά του, ήταν πραγματικά μοναδικό. Έκαναν κρουαζιέρα στα υπέροχα νορβηγικά φιόρδ, επισκέφθηκαν το Τρόμσο, ένα από τα πιο γραφικά σημεία της χώρας,  ξεναγήθηκαν στο Όσλο, μέχρι και φάλαινες Όρκα είδαν!

Και μπορεί να μην κατάφεραν τελικά, λόγω καιρού, να δούνε το Βόρειο Σέλας, όμως αυτό που έζησε ο Αναστάσης ήταν κάτι ανεπανάληπτο, που τον γέμισε χαρά, δύναμη και ελπίδα, όπως μας είπε και ο ίδιος:

«Ήταν όλα τέλεια, πραγματικά, δεν έχω λόγια να περιγράψω την εκπλήρωση της ευχής μου! Μου πέρασε πολλά μηνύματα και με έμαθε να μην το βάζω κάτω ποτέ!». Ο Αναστάσης κατόρθωσε να φτάσει το όνειρό του, που φάνταζε άπιαστο, και έμαθε να εστιάζει στα θετικά και να μην εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια και τους στόχους του.

θερμά για την προσφορά τους όλους τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς στο YES I DO στις 23 Μαρτίου 2023, καθώς και για την πρωτοβουλία την Μυρτώ Κάζη!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SOFITEL, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX