Η Άννα-Μαρία είναι ένα πολύ χαμογελαστό παιδί, που αντιλαμβάνεται τις απλές συζητήσεις. Είναι πολύ κοινωνική, απολαμβάνει τη συναναστροφή με κόσμο, ειδικά με παιδιά, και χαίρεται πολύ όταν της κάνουν κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, για το ντύσιμο ή τα παπούτσια της. Οι βόλτες τη γεμίζουν χαρά, όποιος κι αν είναι ο προορισμός. Ακόμα και μια βόλτα στο super market της φτιάχνει τη διάθεση, καθώς παρατηρεί τον κόσμο. Η Άννα-Μαρία ευχήθηκε να αποκτήσει έναν καινούργιο ορθοστάτη – περιπατητή, καθώς ψηλώνει και αυτός που έχει τώρα δεν την εξυπηρετεί πια. Χρειάζεται σωστή στήριξη στην ορθή στάση και το συγκεκριμένο βοήθημα θα της επιτρέπει να μετακινείται μέσα στο σπίτι.

Το ταξίδι της ευχής της είχε καταληκτικό προορισμό – έναν υπέροχο παιδότοπο. Η νεράιδά της είχε διοργανώσει ένα πάρτι γεμάτο χρώμα και όμορφες εκπλήξεις. Όλοι οι φίλοι της και οι συγγενείς μαζεύτηκαν στον όμορφα διακοσμημένο χώρο και η γιορτή ξεκίνησε. Ένας κλόουν χάριζε χαμόγελα στα παιδιά και έκανε face painting στην Άννα-Μαρία. Η μέρα αντηχούσε γέλια και μουσικές, και ο χώρος είχε γεμίσει χαρούμενα πρόσωπα. Το κορίτσι μας φαινόταν να διασκεδάζει πολύ και το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη της. Έπαιζε με τη θεία και τον ξάδελφό της, που πετούσαν μπαλάκια ο ένας στον άλλον. Εκείνη έπαιζε με τα μπαλόνια, που στόλιζαν τον χώρο. Ο νέος ορθοστάτης – περιπατητής θα βελτιώσει την κινητικότητά της και ευρύτερα την κατάσταση της υγείας της. Τα πολλά δώρα, που είχαν τα ξωτικά για εκείνη, αλλά κυρίως τα ρούχα, την έκαναν να καμαρώνει. Σίγουρα αυτή θα είναι μια μέρα που θα θυμάται πάντα, και πιο πολύ τη στιγμή της τούρτας με τα κεράκια.

Η Άννα-Μαρία δεν σταμάτησε λεπτό να χαϊδεύει τη νεράιδα, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της για όλα εκείνα που είχαν ετοιμάσει ειδικά για εκείνη, ώστε να γίνει η ημέρα εκπλήρωσης της ευχής της μοναδική. Τα λόγια της μητέρας της μας γέμισαν δύναμη και ενέργεια: «Ήταν όλα υπέροχα! Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, για τη χαρά που πήρε το παιδί μας και εμείς μαζί με εκείνο. Ζήσαμε μεγάλη συγκίνηση και δέος χάρη σε εσάς και το μοιραστήκαμε με τους συγγενείς και τους φίλους μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ».

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πόπη Ρίζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: AEGEAN, ΚOTANΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, WΕDDING HOUSE, AGORA RESIDENCE, CANDIO AL PORTO