Η Αντωνία είναι … μεγάλη ΣΤΑΡ!!! Αγαπάει πολύ τις κούκλες και τα κουκλόσπιτα, τα φτιασίδια και την περιποίηση, τα όμορφα ρούχα. Τσαχπίνα και λαλίστατη, την λατρεύεις από την πρώτη στιγμή!

Η ευχή της δεν θα μπορούσε παρά να είναι σχετική με μια από τις μεγάλες της αγάπες! Ένα κουκλόσπιτο LOL μαζί με πολλές κούκλες για να παίζει στον ελεύθερο της χρόνο. Την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της, η Αντωνία φόρεσε το αγαπημένο της φόρεμα, και μαζί με τους φίλους της και την οικογένειά της, γιόρτασε ξέφρενα σε μία θεματική βραδιά με νεράιδες, ξωτικά και διάφορα άλλα πλάσματα των παραμυθιών. Πέρασε ώρες πολλές, έπαιξε και έτρεξε με τους φίλους της, χαμογελούσε συνέχεια και φυσικά έκανε δηλώσεις… στην κάμερα.

Όταν οι εορτασμοί έφτασαν στο τέλος τους η Αντωνία, κουρασμένη αλλά και πάρα πολύ χαρούμενη, επέστρεψε στο σπίτι της. Εκεί την περίμενε μία μεγάλη έκπληξη: Το κουκλόσπιτο LOL! Το παιχνίδι που τόσο πολύ επιθυμούσε βρισκόταν ήδη στο δωμάτιό της, συναρμολογημένο και έτοιμο!

Η Αντωνία αποκτώντας το κουκλόσπιτο, απέκτησε ακόμη μια ευκαιρία στην παιδικότητά της. Η ασθένεια της έμεινε για λίγο στο περιθώριο και με ξεγνοιασιά, ξεφώνιζε και έπαιζε χωρίς οτιδήποτε να σκιάζει τη χαρά της. Και όλα αυτά για ένα απλό παιχνίδι!

 

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών. Τους μαθητές της Β’ τάξης Γυμνασίου & τους καθηγητές και την Διεύθυνση του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, για την πολύτιμη συμβολή και τις τόσο δημιουργικές ιδέες για την οργάνωση μιας ξεχωριστής ευχής για την Αντωνία μας!

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου, Άρτεμις Τόλλη

τους χορηγούς σε είδος: Giochi Preziosi, Ιόλη Ξιφαρά, Άννα Στεφανίδου, Parties2bRemembered, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)