Το Πάσχα είναι προ των πυλών και οι νεράιδες του οργανισμού παρέα με τα ξωτικά ετοιμάζουν τα πασχαλινά δώρα που θα παραλάβουν τα παιδιά ευχής! Φέτος, πρόκειται να αποστείλουμε σε όλη την Ελλάδα πασχαλινά πακέτα σε κάθε ένα από τα 370 παιδιά μας που περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους.

Το κύριο περιεχόμενο των δώρων δεν αποκαλύπτεται εύκολα, αφήνοντας μια νότα μυστηρίου και εκπλήξεων για τους παραλήπτες, ωστόσο, η προσπάθεια που επενδύθηκε στη συνοδευτική διακόσμηση αξίζει να σημειωθεί.  Με πολλή αγάπη το τμήμα Αστέρι της Ευχής σε συνεργασία με τους μαθητές του Γυμνασίου από το Κολλέγιο Ψυχικού συνέβαλαν στον εμπλουτισμό των δώρων.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές ξεκίνησαν με την αναζήτηση των καταστημάτων και την ανεύρεση προϊόντων για να γεμίσουν με χαρά τους συνομήλικους τους. Στη συνέχεια συνοδευόμενοι από γονείς και κηδεμόνες, επισκέφτηκαν τα καταστήματα και διάλεξαν επιμελώς τα αντικείμενα.

Πριν από λίγες μέρες κατέφθασαν στα γραφεία μας, 288 γλειφιτζούρια, 310 αυγά από φελιζόλ, για να τα ζωγραφίσουν τα παιδιά μας όπως επιθυμούν, καθώς και 550 πασχαλινά αυτοκόλλητα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για όλο το χρόνο που μας αφιέρωσαν τους μαθητές του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, τον υπεύθυνο καθηγητή κ.Βαλλίνα για τον συντονισμό της ενέργειας καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών. Η προσφορά και η αγάπη από παιδιά για τα παιδιά μας είναι πολύτιμη για τον οργανισμό.  Τα αντικείμενα που συγκέντρωσαν συμπλήρωσαν τα πασχαλινά δώρα των παιδιών μας, τα οποία ταξιδεύουν ήδη μέσω της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες για να φτάσουν στον προορισμό τους.