Εδώ και 25 χρόνια το Αστέρι της Ευχής ταξιδεύει με την βοήθεια όλων σας σε κάθε γωνιά της χώρας και μαζί του, ταξιδεύουν και οι ευχές σας για τα παιδιά μας! Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τον χρόνο που αφιερώσατε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά για να γράψετε αυτές τις ευφάνταστες και θερμές ευχές!

Φέτος, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 9.270 ευχές και συνεχίζουμε καθημερινά να λαμβάνουμε και άλλες! Τα μηνύματά σας, αφού συγκεντρωθούν στο γραφείο του οργανισμού μας φτάνουν σε κάθε παιδί ευχής που περιμένει την εκπλήρωση της ευχής του. Αυτές οι ευχές-μηνύματα δίνουν απίστευτη χαρά και δύναμη στα παιδιά μας, τα οποία λαμβάνουν μαζί με δώρα από τις νεράιδες τους! Αποτελούν στήριγμα και πηγή έμπνευσης τόσο για εμάς όσο και για τα ίδια τα παιδιά.

Με τη συμβολή και την αγάπη όλων σας, μπορούμε να φέρουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μας και να τους χαρίσουμε στιγμές ευτυχίας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τις ευχές σας, τα οποία δημιουργούν μία μεγάλη αγκαλιά συμπερίληψης μέσα από το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής.

Ας συνεχίσουμε να δίνουμε αγάπη και ελπίδα μέσω των όμορφων μηνυμάτων!