Η μικρή μας δεσποινίδα, με την πρώτη κιόλας ματιά μάς κέρδισε, με το γλυκό της πρόσωπο, το νάζι και την αύρα πραγματικής πριγκίπισσας που την περιβάλλει.

Η επιθυμία της να αποκτήσει ένα δωμάτιο με αναφορές στην αγαπημένη της Barbie πριγκίπισσα, αποδείχθηκε πως ήταν πραγματικά η πιο δυνατή της. Η οικογένειά της βρισκόταν για αρκετό καιρό σε αναζήτηση νέας κατοικίας και οι νεράιδες φρόντισαν όλο αυτό το διάστημα της δύσκολης αναμονής να είναι δίπλα της, με πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερες δραστηριότητες απασχόλησης! Η Α. είχε συνοδοιπόρο την αγαπημένη της αδελφή, η οποία ανυπομονούσε με το ίδιο πάθος για το νέο δωμάτιο, μια και μοιράζονται τόσο τον χώρο αυτόν, όσο και τα ίδια ενδιαφέροντα!

Τελικά, η όμορφη και δεμένη οικογένεια έμελλε να παραμείνει στο σπίτι που ήδη διέμενε όταν οι νεράιδες εκμαίευσαν την ευχή! Εκείνες δεν έχασαν λεπτό παραπάνω, και ξεκίνησαν τις δημιουργικές τους συνταγές ώστε να φτιάξουν ένα δωμάτιο που θα περιλάμβανε όλα όσα αρέσουν στα κορίτσια! Αποχρώσεις ροζ και λιλά, πολλές πινελιές από τη Barbie, και φυσικά καθρέφτη καλλωπισμού! Έτσι,  οι δύο δεσποινίδες μας θα μπορούν να  φροντίζουν με ενδελέχεια και επιμέλεια την εμφάνισή τους με βάσει τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τις οποίες παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον!

Όταν όλα είχαν πλέον πάρει τη θέση τους, οι νεράιδες υποδέχθηκαν τις δύο αδελφούλες, οι οποίες μόλις αντίκρισαν τον χώρο σάστισαν! Κοίταξαν δεξιά -αριστερά για λίγα δευτερόλεπτα διερευνητικά, και έπειτα άρχισαν να αγγίζουν και να περιεργάζονται τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, λες και πίστευαν ότι δεν είναι πραγματικά! Ότι δε μπορεί να είναι τόσα πολλά και τόσο όμορφα! Τα νέα κρεβάτια, οι συρταριέρες, το γραφείο, και φυσικά όλα τα δώρα που ήταν διάσπαρτα! Άρχισαν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία να τα ξετυλίγουν ένα-ένα, και καθώς αντίκρυζαν τις αγαπημένες τους κούκλες Barbie το χαμόγελό τους όλο και μεγάλωνε!

Φυσικά, χάρισαν και στον φωτογραφικό φακό χαμόγελα και πόζες όλο στυλ για το προσωπικό τους άλμπουμ, στη συνέχεια έπαιξαν και ζωγράφισαν, και στο τέλος της ημέρας  απόλαυσαν τη φανταστική τούρτα τους! Η ώρα του αποχαιρετισμού είχε έρθει, και καθώς αγκάλιαζαν σφιχτά τις νεράιδες τους έλεγαν με σιγουριά πως οτιδήποτε κι αν είχαν φανταστεί, όσο φανταστικό και να ήταν, δε θα μπορούσε με τίποτα να πλησιάσει αυτά που αντίκρισαν και βίωσαν εκείνη την ημέρα!

Μικρές μας πριγκίπισσες, καλώς ορίσατε στο νέο σας παλάτι!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη δωρεά 

τους εθελοντές μας: Δήμητρα Μπουρνάζου, Ελένη Μεταβελή, Άρης Στάθης, Αμαλία Μιχαήλ

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Fresh Patisserie, Home Accessories, IKEA, Kentia, Mattel, Myikona, Praktiker Hellas S.A., Sticky, Veis, Vitex, Δεσίκος, Κασομούλης Θανάσης, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγω

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!