Η Α., λόγω της δύσκολης κατάστασης της υγείας της, ήταν αναγκασμένη να περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι, χωρίς να βγαίνει έξω για τις συνηθισμένες βόλτες και παιχνίδια σαν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. Κατάφερε όμως, να βρει το «καταφύγιο» στην αγαπημένη και λατρεμένη της τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία της χάριζε ώρες ατέλειωτου γέλιου και ξεγνοιασιάς. Η παραμονή της στο σπίτι έγινε πιο ευχάριστη και η Α. μεταφερόταν νοητά σε έναν κόσμο που υπήρχε «ασφάλεια» και ευτυχία!

Έτσι, όταν οι νεράιδες τη ρώτησαν ποια είναι η μεγαλύτερή της επιθυμία, δεν σκέφτηκε στιγμή την απάντηση. Ήθελε να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους της τηλεοπτικούς ήρωες, οι οποίοι της κρατούσαν συντροφιά τόσο καιρό.

Λόγω της πανδημίας, χρειάστηκε να περιμένει αρκετό καιρό για να εκπληρωθεί η ευχή της. Το κορίτσι μας έκανε απίστευτη υπομονή για να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα. Συντροφιά στις μέρες αναμονής για την ευχή της, της κρατούσαν πάντοτε οι λατρεμένοι της ηθοποιοί, οι οποίοι που και που της έστελναν μικρά βίντεο, λέγοντάς της πόσο πολύ ανυπομονούν και αυτοί να τη γνωρίσουν.

Τελικά, η Α. με την οικογένειά της πήραν το πράσινο φως για να παρευρεθούν στα γυρίσματα της σειράς. Την ημέρα της εκπλήρωσης όλοι ήταν απίστευτα κεφάτοι και ενθουσιασμένοι. Μόλις έφτασαν στο στούντιο, όλη η ομάδα «αγκάλιασε» και υποδέχτηκε την οικογένεια με περίσσια χαρά και αγάπη. Ξενάγησαν τη μικρή μας και την οικογένειά της σε όλους τους χώρους των γυρισμάτων και τους γλύκαναν με μικρά κεράσματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Α. καθόταν συνέχεια κοντά στο πλατό και κοιτούσε εκστασιασμένη, έχοντας παρέα πότε τα αδέρφια και πότε τους γονείς της. Στο τέλος των γυρισμάτων του αγαπημένου της ζευγαριού, έκοψαν όλοι μαζί την τούρτα της ευχής, αντάλλαξαν δωράκια και έφαγαν μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς.

Η μέρα κύλησε με πολλά χαμόγελα, αστεία, γέλια και κυρίως, αγάπη! Όταν έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού, η μικρή μας εκμυστηρεύτηκε σε όλους ότι η μεγαλύτερη ευχή της είχε εκπληρωθείΉταν πλήρως εφοδιασμένη με δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο ταξίδι της, με παντοτινή συνοδεία την αγαπημένη της σειρά, που κάθε της επεισόδιο από εδώ και πέρα θα της θυμίζει τη συναρπαστική μέρα που πέρασε παρέα με τους λατρεμένους της ηθοποιούς!

τους εθελοντές μας: Άλκηστη Δεμπεγιώτη, Αναστασία Δημητράντζου

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Domotel Kastri Athens, Ελαίας Γη, Ada ‘s Little Kitchen, Taxiway, Master Fireworks & Balloons Κορκοβίλης Στέλιος, Myikona, Craft Box

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!