Ο Α. στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την τεχνολογία, τις κονσόλες, τους υπολογιστές αλλά και με τα video games. Στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με την πληροφορική, οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν οι νεράιδες τον συνάντησαν για να μάθουν την ευχή του, αυτός φυσικά επέλεξε κάτι που σχετίζεται με την τεχνολογία. Του αρέσει, επίσης, αρκετά να φωτογραφίζει στιγμές και διάφορα τοπία. Αυτό, λοιπόν, που θα τον χαροποιούσε ιδιαίτερα ήταν να συνδύαζε τεχνολογία και φωτογραφία η ευχή του. Έτσι, επέλεξε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας με βασικό χαρακτηριστικό την τέλεια κάμερα!

 Με πολλή αγάπη, ετοιμάστηκε το ταξίδι της ευχής για τον Α. μας, για να είναι χαρούμενος και να ζήσει μία ανεπανάληπτη ημέρα που θα θυμάται για όλη του τη ζωή. Ο Α. λατρεύει επίσης το ιταλικό φαγητό, γι’ αυτό και  η εκπλήρωση της ευχής του έγινε σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Ο Α., η οικογένειά του και τα νεραϊδοξωτικά διασκέδασαν, έφαγαν και πέρασαν πολύ όμορφα. Από την πρώτη στιγμή που πήγαν στο εστιατόριο, περίμενε  τη στιγμή που θα είχε στα χέρια του το πολυπόθητο κινητό του, αλλά λίγο η παρέα, λίγο το καλό φαγητό, η μεγάλη στιγμή έπαιρνε παράταση.

Αφού ολοκλήρωσαν με το φαγητό, ξεκίνησαν οι εκπλήξεις. Η μία τσάντα εμφανιζόταν μετά την άλλη και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι όλα αυτά ήταν για εκείνον, αντίκρισε το κινητό που είχε ζητήσει! Η χαρά του ήταν απερίγραπτη. «Ανατρίχιασε όλο το σώμα μου από την χαρά! Πετάω… ακόμα είμαι στα σύννεφα!», ήταν τα λόγια του. Την ίδια στιγμή, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τα λόγια του μπαμπά του: «Περάσαμε τόσο όμορφα, ήταν μια ωραία βραδιά για όλη την οικογένεια. Βλέπαμε το παιδί μας τόσο χαρούμενο… τι άλλο θέλαμε καλό φαγητό, ωραία παρέα και τα παιδιά μας ενθουσιασμένα!».

Ο στόχος των νεραϊδών που ήθελαν να κάνουν τον Α. πανευτυχή και να ζήσει μία μαγική μέρα είχε επιτευχθεί και με το παραπάνω.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: La Pasteria