Με καρδιά λιονταριού, που είναι και το αγαπημένο του ζώο, ο Βασίλης έκανε το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα με τη βοήθεια των νεράιδων: είδε από κοντά τα ζώα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και απόλαυσε τρεις μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς.

Η πιο βαθιά επιθυμία του Βασίλη ήταν να επισκεφθεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και να δει από κοντά όλα τα ζώα. Οι νεραΐδες κατάλαβαν εξαρχής τη μεγάλη του αγάπη για αυτά και του ετοίμασαν πολλά περισσότερα από όσα ζήτησε. Η ευχή του δεν διήρκησε μόνο μία μέρα αλλά έζησε τρεις μέρες εκπλήξεων που τον γέμισαν με δύναμη για το μέλλον.

Ο Βασίλης έκανε ένα μεγάλο ταξίδι προκειμένου να ζήσει το όνειρό του, όμως κάθε στιγμή άξιζε για την εκπλήρωση αυτής της ευχής – όπως και κάθε άλλης. Ο ενθουσιασμός του ήταν απερίγραπτος και ανυπομονούσε να απολαύσει κάθε στιγμή. Οι εμπειρίες που έζησε ήταν μοναδικές. Είδε για πρώτη φορά από κοντά το αγαπημένο του ζώο, το λιοντάρι, άγγιξε ένα φίδι, είδε το σόου με τα δελφίνια που οργανώθηκε αποκλειστικά για εκείνον και τάισε φύλλα μία καμηλοπάρδαλη. Στο τέλος της μεγάλης αυτής βόλτας γέμισε με πολλά θεματικά δώρα. Ο μικρός μας όλο το βράδυ μιλούσε για τις όμορφες στιγμές και εμπειρίες που αποκόμισε από αυτή τη μέρα.

Όμως το ταξίδι αυτής της ευχής δεν είχε τελειώσει ακόμη. Έτσι την επόμενη μέρα επισκέφθηκε ένα μεγάλο ενυδρείο με εντυπωσιακούς καρχαρίες και πολλά άλλα ψάρια, είδε μεγάλους και επιβλητικούς δεινοσαύρους και ένιωσε για λίγο επιστήμονας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πραγματοποιώντας μικρά πειράματα.

Έχοντας γεμίσει από όμορφες και αξέχαστες στιγμές πήρε το δρόμο της επιστροφής. Φανερά ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος σε όλο το ταξίδι δε σταμάτησε να εξιστορεί ξανά και ξανά όλα όσα έζησε και είδε αυτές τις μέρες.

Ο Βασίλης μας ήταν πολύ ευτυχισμένος για αυτό το τριήμερο αξέχαστων στιγμών και για όλες τις μοναδικές εμπειρίες που βίωσε, καθώς του έδωσαν αισιοδοξία και δύναμη.


θερμά την Reckitt Benckiser για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Αλεξάνδρα Ούτσιου, Νατάσσα Κανελλοπούλου, Μπόρις Άνκεβ

τους χορηγούς σε είδος: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Café-Zoo Restaurant, Golden Hall, EXPLORE, La Pasteria, Coco-Mat Hotel Nafsika, Καραγάνης Γιώργος, Grand Hotel Palace

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)