To πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ελλάδος) βραβεύτηκε χθες στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017 στην κατηγορία BRAVO SOCIETY, που διοργάνωσε το QualityNet Foundation.
To Αστέρι της Ευχής αποτελεί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αγάπης με τη βοήθεια του οποίου έχουμε εκπληρώσει εδώ και 18 χρόνια περισσότερες από 600 Ευχές. Ένα χάρτινο αστέρι που κάθε χρόνο ενώνει χιλιάδες ανθρώπους, εκατοντάδες σχολεία, εκπαιδευτικούς, γονείς, φορείς και εταιρείες με ένα και μόνο σκοπό, την υιοθεσία Ευχών του Οργανισμού.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη στη δική μας προσπάθεια! Ελπίζουμε το Αστέρι της Ευχής να συνεχίσει να αποτελεί για όλους ένα ξεχωριστό φως προς την Ελπίδα! #makeawish #makeawishgreece#wishstar

Η ανάδειξη του προγράμματος Αστέρι της Ευχής έγινε ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες Επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών, που συμμετείχαν φέτος στον Kοινωνικό Διάλογο BRAVO και αναπτύχθηκε σε Εθνικό επίπεδο με 200 κοινωνικούς εταίρους και 7.000 ενεργούς πολίτες, υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των ενεργών πυρήνων της Ελληνικής κοινωνίας με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.