Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε «Η Βραδιά του Ευχαριστώ» για το επιτυχημένο 2015 του Make- A- Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος), που φέτος θα γιορτάσει τα 20 του χρόνια 

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace, που φιλοξένησε με άψογο τρόπο, αφιλοκερδώς την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε «Η βραδιά του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», που οργανώθηκε με ιδιαίτερη αγάπη από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και σήμανε την έναρξη των εορτασμών, για τα 20 χρόνια του Οργανισμού.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση γονείς παιδιών Ευχής, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Αναστασία Μανιά, η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η καθηγήτρια κα Μαρία Χατζηστυλιανού-Σιδηροπούλου, Διευθύντρια της Β Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, εκπρόσωποι εταιρειών και χορηγών του Οργανισμού, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός Εθελοντών.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Αναστασία Μανιά, κατά το χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο Έργο και τον σκοπό του Οργανισμού: “Πέρσι καταφέραμε με πολλή προσπάθεια και βοήθεια από ιδιώτες και εταιρείες να εκπληρώσουμε 190 Ευχές παιδιών, αριθμό ρεκόρ για τον Οργανισμό μας, γεγονός για το οποίο βραβευτήκαμε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό MakeAWish International ανάμεσα σε 50 χώρες! Όραμά μας είναι να εκπληρώνουμε την πιο βαθιά επιθυμία κάθε παιδιού που αντιμετωπίζει μία απειλητική ασθένεια, οπότε η αγωνία μας είναι να διαδώσουμε το Έργο μας ώστε να καταλάβει ο κόσμος τη Δύναμη Της Ευχής και το πώς αυτή η εμπειρία μεταμορφώνει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που παλεύουν. Μέχρι σήμερα έχουμε εκπληρώσει όλα τα αιτήματα που έχουν φθάσει στο γραφείο μας. Η έκκληση μας είναι να μας εμπιστευτούν όλες οι οικογένειες που περνούν κάτι παρόμοιο.”

Το κοινό καθήλωσε ένα παιδί Ευχής, ο Γιώργος, 5 ετών, που ευχήθηκε να πρωταγωνιστήσει στο δικό του βίντεο κλιπ και μοιράστηκε μαζί με τον κόσμο τη μοναδική εμπειρία που έζησε. Στη συνέχεια ο πατέρας, του μικρού Θοδωρή, 5 ετών, που ευχήθηκε να του φέρει ο Hulk ένα τζιπ Polaris, μίλησε στους 100 και πλέον συμμετέχοντες για τη Δύναμη που έδωσε η εκπλήρωση της Ευχής σε όλη την οικογένεια. Με απλό, αλλά άμεσο τρόπο, μιλώντας μέσα από την καρδιά τους, έκαναν τα περισσότερα μάτια να δακρύσουν και μετέφεραν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την Δύναμη που έχει η πραγματοποίηση κάθε Ευχής και το πόσο θετικά επιδρά στη ζωή του κάθε παιδιού και της οικογένειάς του.

Η γιατρός κα Μαρία Χατζηστυλιανού-Σιδηροπούλου, Διευθύντρια της Β Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, μίλησε για το πόσο πολύ βοηθάει την ψυχολογία κάθε παιδιού η εκπλήρωση της Ευχής του,  ενώ στο βήμα τη διαδέχτηκε η εθελόντρια του Οργανισμού Ειρήνη Φλουρίδου η οποία μίλησε για τις εμπειρίες που βιώνουν οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το πόσο ηθικά κερδισμένοι βγαίνουν από αυτές.

Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε απονομή βραβείων σε Εταιρείες-Χορηγούς, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επιτρέποντας τη συνέχιση του έργου μας με αξιοπρέπεια καθώς επίσης και  σε Εθελοντές του Οργανισμού για την ανιδιοτελή  προσφορά τους.

 Ακολουθεί λίστα των εταιρειών, που βραβεύτηκαν στη «Βραδιά του Ευχαριστώ»:
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΧΟΡΗΓΟΙ: Epi direct, Magic Park, Octopus

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Βιοκαρπετ, Γενεσις Κλινικη, Δημητρακάς Ζαχαροπλαστείο, ΙΚΕΑ, Μίλτος Ζαχαροπλαστείο, Ο δρόμος του τσαγιού, Χατζηφωτίου Ζαχαροπλαστείο, Elvial, Makedonia Palace, MR.CO, Tsantakides.gr, The Mindtrap, Stickit, Woodstories.

Η βραδιά έκλεισε η κοπή της βασιλόπιτας, προσφορά των ζαχαροπλαστείων Δημητρακά. Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν γούρια, ευγενική προσφορά της Αννας Μαρίας Μαζαράκη.  Ευχαριστούμε τον κο Άρη Ακριτίδη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τον κο Καμάρη Βασίλη (tsantakides.gr) για την εκτύπωση των βραβείων.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]