Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε «Η Βραδιά του Ευχαριστώ» για το επιτυχημένο 2016 του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την εκπλήρωση της Πρώτης Ευχής

Τη Βραδιά του Ευχαριστώ οργάνωσε την Τετάρτη 22/2 το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο εστιατόριο ΜAΙΑΜΙ με την παρουσία 150 φίλων του Οργανισμού. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περισσότερες από 20 εταιρείες για την προσφορά τους, καθώς και οι εθελοντές και δωρητές του Οργανισμού με μακροχρόνια συνεπή συμμετοχή στις Ευχές και Δράσεις του Οργανισμού.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Αναστασία Μανιά δήλωσε: “Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη με την πρόοδο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος όλα αυτά τα χρόνια, μα ιδιαίτερα την περασμένη χρονιά.  Το 2016 δεν γιορτάσαμε απλά τα 20 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού μας στην Ελλάδα, αλλά καταφέραμε εν μέσω κρίσης να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα παιδιών Ευχής. Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους δωρητές, ιδιώτες και εταιρείες, στους εθελοντές και τους εργαζομένους μας με τους οποίους είμαστε σήμερα εδώ. Πολλή και σκληρή δουλειά κρύβεται πίσω από το έργο αλλά η ανταμοιβή μας είναι η μεταμόρφωση των παιδιών που βιώνουμε καθημερινά. Τους ευχαριστούμε όλους όσους είναι στο πλευρό μας και τα ΜΜΕ κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσά τους.”

Το κοινό καθήλωσαν δυο παιδιά Ευχής, η Παρασκευή, 7 ετών, που ευχήθηκε να τραγουδήσει με την Πάολα και ο Παναγιώτης, 4 ετών, που ευχήθηκε να αποκτήσει παιχνίδια ζαχαροπλαστικής. Στη συνέχεια η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, μίλησε στους συμμετέχοντες για τη Δύναμη που έδωσε η εκπλήρωση της Ευχής σε όλη την οικογένεια.

Η εθελόντρια του Οργανισμού Φωτεινή Νάτση μίλησε για τις εμπειρίες που βιώνουν οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το πόσο ηθικά κερδισμένοι βγαίνουν από αυτές, ενώ στο βήμα την διαδέχθηκε ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Διευθυντής της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κος Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε για το πόσο πολύ βοηθάει την ψυχολογία κάθε παιδιού η εκπλήρωση της Ευχής του.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν ο Χρυσοβαλάντης, παιδί Ευχής, που είχε ευχηθεί να οργανώσει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Euro 2004 και τα έσοδα να διατεθούν στο Παιδοογκολογικό του ΑΧΕΠΑ, παρέδωσε μαζί με την εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ κ. Νένα Αγοραστού και την πρόεδρο του Οργανισμού κ. Αναστασία Μανιά, στον κο Γιαννόπουλο επιταγή με τα 57.765€ που συγκεντρώθηκαν.

Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε απονομή βραβείων σε Εταιρείες-Χορηγούς, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επιτρέποντας τη συνέχιση του έργου μας με αξιοπρέπεια καθώς επίσης και  σε Εθελοντές του Οργανισμού για την ανιδιοτελή  προσφορά τους.

Ακολουθεί λίστα των εταιρειών, που βραβεύτηκαν στη «Βραδιά του Ευχαριστώ»:
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:
LIDL
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΔΕΘ HELEXPO, MAGIC PARK, PARIZIANISTA, ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, ELVIAL, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Εστιατόριο Μαιαμι, Epi Direct, Aegean, Grand Hotel Palace, Met Hotel, 4 Records, Iliadis, Vicko, Nova Import, Woodstories, In art, Mb Prints, Zoniou, Kyana, Passione by K.Daoulka, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, Ikea, Lego, Σφαιροπούλου Νίκη-video, Avis, Limousines Greece vip services, Ζαχαροπλαστείο Δημητρακάς, Τρούβας Δημήτρης-Ελαιοχρωματιστής, Καρακίτσιου Μαρία-Φωτογράφος.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας, προσφορά των ζαχαροπλαστείων Δημητρακά. Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν γούρια για το 2017.  Ευχαριστούμε την κ. Καρακίτσιου Μαρία για τη φωτογραφική κάλυψη και την εταιρεία 4records για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.