Οι μέρες περνούσαν και η προσμονή μεγάλωνε. Πέρασε καιρός από την ημέρα που η Δέσποινα έκανε την ευχή της, αλλά ήξερε ότι οι νεράιδες και τα ξωτικά δεν την είχαν ξεχάσει… Απλώς διάλεγαν με προσοχή ένα-ένα τα διακοσμητικά του νέου της δωματίου. Κάθε επικοινωνία με τη νεράιδά της έφερνε και ένα νέο κύμα ενθουσιασμού. Εξέταζε με προσοχή κάθε νέα λεπτομέρεια που της έδειχνε για το δωμάτιό της. Mε το επιφώνημα «Ουάου» η νεράιδα ήξερε ότι είχε πάρει την έγκριση που χρειαζόταν.

Η μικρή μας ήθελε συγκεκριμένα ένα δωμάτιο με τη διάσημη γουρουνίτσα… την Peppa, ενώ είχε διαλέξει ακόμη και τα χρώματα για κάθε έναν από τους τοίχους της: ροζ με γαλάζιο και κίτρινο.

Οι μήνες αναμονής φάνηκαν σαν λίγα δευτερόλεπτα, όταν επιτέλους έφτασε η μέρα της ευχής της. Η Δέσποινα φόρεσε το υπέροχο ροζ φόρεμα που της έφεραν οι νεράιδες, και μαζί με ροζ φτερά της μεταμορφώθηκε και η ίδια σε νεράιδα. Όλα ήταν όπως τα είχε ονειρευτεί! Λίγα βήματα τη χώριζαν από το καινούργιο της δωμάτιο. Άνοιξε διστακτικά την πόρτα. «Wow! Σας ευχαριστώ πολύ νεράιδες!», αναφώνησε, ξεχειλίζοντας το δωμάτιο από ενθουσιασμό.

Το βλέμμα της έπεσε στην οικογένεια της Peppa που διακοσμούσε τον τοίχο… Ήταν όλοι εκεί! Ο μπαμπάς Γουρουνάκης και η μαμά Γουρουνίτσα, ο George και η Peppa… Όλοι τους χαμογελαστοί, ασορτί με τη μικρή μας νεραϊδούλα.  Προχώρησε πιο μέσα στο δωμάτιο, έκατσε πάνω στο νέο πάπλωμα με την Peppa και την Suzy Sheep και άναψε τη λάμπα του κομοδίνου της.  Στον τοίχο με ροζ γράμματα, δίπλα ακριβώς στην Peppa, ήταν γραμμένο το όνομά της.

Η Δέσποινα δεν έπαψε στιγμή να ευχαριστεί τις νεράιδες! Κάθε γωνιά της θύμιζε και ένα από τα επεισόδια της Peppa. Το φωτιστικό, οι κουρτίνες, τα αυτοκόλλητα στους τοίχους… ακόμα και στο χαλί! Πιο πολύ της έκανε εντύπωση το νέο της άσπρο γραφείο με τα τετράδια Peppa και φυσικά, η σκηνή με την αγαπημένη της γουρουνίτσα που περίμενε εναγωνίως να βρει στο καινούργιο δωμάτιο.

Τα δύο κορίτσια έπαιξαν με την καρδιά τους και τα γέλια τους μας γέμιζαν χαρά. Τα ξωτικά φώναξαν δυνατά: «Δέσποινα η ευχή σου εκπληρώθηκε» και εμφάνισαν από το πουθενά μια τούρτα! Η Δέσποινα αναφώνησε: «Ουάου! Είναι νεράιδα η Peppa, όπως κι εγώ!».

Τα χαμογελαστά πρόσωπα και τα λόγια της μητέρας «Το παιδί μου ένιωσε τέτοια χαρά και ελπίδα, για να μπορεί να μάχεται στη ζωή της. Να είστε πάντα καλά για να μπορείτε να εκπληρώνετε τις ευχές των παιδιών μας. Το Ευχαριστούμε είναι λίγο για το έργο σας!», μας γέμισαν ενέργεια να συνεχίσουμε με πείσμα να εκπληρώνουμε τις ευχές μικρών μαχητών.

θερμά όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Εύα Μάνογλου, Έφη Κετεγένη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, IKEA, Βιοκαρπέτ, Vitex, Les Zazous, Kelepouri, H&M, Κώστας Καλογερόπουλος, Veis, Miltos Patisserie & Catering, Κώστας Σάλτας, Σκλαβενίτης, Party Galaxy, Balloon, Χαρτόραμα, Copy & Print, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Woodyline

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!