Ένα πλάσμα πανέξυπνο, με βλέμμα που σε αιχμαλωτίζει, η μικρή μας Δέσποινα άφησε στις νεράιδες το δικό της στίγμα. Μια οικογένεια που την λατρεύει και φίλοι, με τους οποίους έχει μοιραστεί ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς, ήταν η κινητήριος δύναμή της στον αγώνα για την υγεία της.

Όταν  συνάντησε τις νεράιδες, και στην ιδέα του ότι μπορεί να τους ζητήσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της, τα μάτια της έλαμψαν! Ένα δωμάτιο. Ένα καινούριο δωμάτιο, πιο νεανικό, ώστε να αφήσει πίσω της το παιδικό ύφος, αλλά και όλη τη δύσκολη περίοδο της περιπέτειάς της. Οι νεράιδες, πολυμήχανες όπως είναι, της ανέθεσαν ένα μικρό “project”. Θα έπρεπε μέσα από διάφορες εικόνες με επιλογές σε στυλ διακόσμησης και χρώματα, να διαλέξει όσα την εξέφραζαν περισσότερο, αλλά και να γράψει ελεύθερα πώς φαντάζεται τον νέο της χώρο. Η Δέσποινα ήταν άκρως αναλυτική, με μια λεπτομερή λίστα για όλα όσα ήταν πολύ σημαντικά για εκείνη, όπως τα «αστεράτα» φωτιστικά, οι καρέκλες γραφείου, τα μπεζ και λιλά λευκά είδη, που θα μοιραζόταν με την αδελφούλα της, και πολλά ακόμη…

Το δωμάτιο είχε κάποιες κατασκευαστικές ιδιομορφίες, αλλά τα ξωτικά μας έχουν μεγάλη εμπειρία και, φυσικά, δεν πτοήθηκαν! Ετοίμασαν μια ξεχωριστή κατασκευή για τις δύο αδελφούλες με κρεβάτια και αποθηκευτικούς χώρους, ώστε να έχει η καθεμιά τους την ιδιωτικότητά της. Ολοκληρώθηκε και ο χώρος μελέτης τους με γραφείο και βιβλιοθήκες και μπήκαν και οι αστερο-πινελιές, που ήθελε η μικρή μας δεσποινίδα.

Όταν έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης, οι δύο αδελφούλες ήταν κατενθουσιασμένες και αγωνιούσαν για το τι θα αντίκριζαν… Έκλεισαν τα μάτια τους και κατευθύνθηκαν προς την πόρτα. Όταν άνοιξε τα μάτια της, η Δέσποινα σάστισε! Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε! Τίποτα δεν θύμιζε το παλιό της δωμάτιο και όλα ήταν καλύτερα απ’ ότι φανταζόταν! Η πινελιά που την ενθουσίασε ήταν ο led φωτισμός κατά μήκος των δύο κρεβατιών που αλλάζει και χρώματα, καθώς «θέλει να έχει ένα φως, όταν κοιμάται».

Η ημέρα της ευχής της ήταν γεμάτη γέλια και παιχνίδια με τα νεραϊδοξωτικά! Άνοιξαν δώρα, έπαιξαν κρυφτό, χόρεψαν, συζήτησαν για πράγματα «κοριτσίστικα» και άκουσαν τα αγαπημένα τους τραγούδια! Το πιο δυνατό της όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα κι εμείς ελπίζουμε το νέο της δωμάτιο να είναι πάντα πλημμυρισμένο από την χαρά και την ευτυχία εκείνης της ξεχωριστής ημέρας!

τους εθελοντές μας: Μπανταλάκης Δημήτρης, Ζέκιο Μαρία

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Homepraktika, Intralink Logistics, MyIkona, Veis, Vitex, Καστελλιανάκης Μ & ΣΙΑ ΕΕ, Ρυθμός, Χαριτάκης, Ζαχαροπλαστείο Πέρφεκτ, Καρνάγιο, Στέργιος Δαβράδος, Θανάσης Μενεγής, Λαέρτης Ντενέκος, Νίκος Παπακαλιάτης, Μάριος Χαρούλης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!