Εύχομαι να αποκτήσω παιχνίδια για το Playstation 4 – Δημήτρης, 13, μυϊκή δυστροφία

Η φαντασία του Δημήτρη, σε συνδυασμό με διάφορα videogames, του δίνουν την ευκαιρία να ζήσει νέες περιπέτειες μαζί με τους αγαπημένους ήρωες, τα χελωνονιντζάκια, τον Spiderman και τα Minions. Η ζωγραφιά που ετοίμασε για τις νεράιδες αποτύπωσε την αστείρευτη φαντασία του στο έπακρο. Εκείνες, βλέποντας πως έχουν να κάνουν με ένα παιδί που δεν έχει σύνορα σε όσα ονειρεύεται, βάλθηκαν να ετοιμάσουν μια πραγματικά φαντασμαγορική ευχή.

Παραλάβαμε τον Δημήτρη και την οικογένειά του από νωρίς το πρωί και τους μεταφέραμε στο μεγάλο εμπορικό κέντρο, όπου θα λάμβανε χώρα η ευχή του. Ο Δημήτρης ανυπομονούσε για την εκπλήρωση και έμεινε έκπληκτος όταν συνειδητοποίησε πως δεν πρόκειται απλά να πάει μια ακόμη βόλτα στο αγαπημένο του εμπορικό, αλλά να λάβει μέρος σε ένα αληθινό κυνήγι θησαυρού!

Απαντώντας επιτυχημένα στις ερωτήσεις για τους αγαπημένους του χαρακτήρες και σειρές, λάμβανε κάθε φορά και ένα ακόμα παιχνίδι για το πολυπόθητο Playstasion του. Η χαρά του ήταν μεγάλη, και καθώς αναζητούσε τον κρυμμένο θησαυρό, δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά. Αφού έλυσε και τους τελευταίους γρίφους, «ξεκλείδωσε» επιτέλους το μεγαλύτερο θησαυρό: έφτασε σε μία μεγάλη τηλεόραση, που ήταν όλη δική του και στην οποία θα μπορεί πλέον να απολαμβάνει όλα τα παιχνίδια που του χάρισαν οι νεράιδες!

Οι εκπλήξεις, όμως, για τον Δημήτρη δε σταμάτησαν εκεί. Έχοντας αποκτήσει τα πολυπόθητα παιχνίδια και τη μεγάλη τηλεόραση, τον οδηγήσαμε στο εστιατόριο, για να γιορτάσουμε την επιτυχία του. Η μεγάλη έκπληξη ήταν προ των πυλών. Η πόρτα άνοιξε και στο εστιατόριο μπήκαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του αγαπημένου του ΠΑΟΚ! Η έκπληξη και η χαρά του δεν περιγράφονται με λόγια! Οι παίκτες τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν να είναι πάντα καλά και χαρούμενος, όπως ακριβώς την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του.

Στο τέλος της μέρας, ο Δημήτρης, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, μας δήλωσε πως πρόκειται για την καλύτερη μέρα της ζωής του, σκορπίζοντας στις νεράιδες και στην οικογένειά του ακόμη περισσότερη αστερόσκονη!

θερμά τη MINI FEE για τη μερική υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Τάνια Γεωργουλέτη, Σίσσυ Μιχαηλίδου, Αντωνία Φορτετζανού

τους χορηγούς σε είδος: Public, Sony Hellas, TGI Fridays, Blue Rent a Car, Ζαχαροπλαστείο Ζατζηφωτίου, Attica, Maison Marasil, Photos by Red Carpet

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)