Η εκπλήρωση της ευχής του Δ. ήρθε 2 μέρες μετά τη γιορτή του, και σε μία περίοδο που όλοι θυμούνται με πόνο και συγκίνηση, καθώς τότε είχε γίνει η μεταμόσχευσή του. Ο Δ. ευχήθηκε να αποκτήσει ένα gaming δωμάτιο, με led φωτισμό και gaming καρέκλες. Το περίμενε πώς και πώς και ανυπομονούσε!

Μαζί με τη δίδυμη αδερφή του, χάρηκαν πολύ με το δωμάτιο, το οποίο θα το μοιράζονται και είχαν σχεδιάσει από κοινού με τη νεράιδά τους. Έψαχναν στο ίντερνετ ιδέες, τις έστελναν στη νεράιδα, αντάλλασσαν απόψεις και ο καιρός περνούσε γεμάτος ενθουσιασμό και προσμονή. Οι νεράιδες φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό δωμάτιο, όπου τα δύο αδέρφια θα μπορούν να χαλαρώνουν, αλλά και να επιδίδονται στο αγαπημένο τους gaming. Και τα κατάφεραν!

Ο Δ. και η αδερφή του ενθουσιάστηκαν. Αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή τους και έγινε το αγαπημένο τους στοιχείο, ήταν το φωτιστικό led το οποίο εναλλάσσει τα χρώματα του. Έτσι, ο Δ. πλέον έχει το τηλεχειριστήριο και είναι στο χέρι του ποιο χρώμα θα διαλέξει να έχει το δωμάτιο και η ζωή του!

Η μητέρα του δεν έκρυψε στιγμή τη συγκίνησή της και δε σταμάτησε να μας ευγνωμονεί για όσα χαρίσαμε στο παιδί της. Αυτή η περίοδος, στο εξής, θα είναι για τον Δ. και την οικογένειά του ορόσημο μίας νέας αρχής, γεμάτη χαρά, γέλια και χρώματα!

θερμά τη ROCHE HELLAS για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Καλογεροπούλου Ρένα, Λέκκα Μαρίζα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΙΚΕΑ, ELITE STROM, JYSK, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ENCIEX, 3F CREATIVITY DESIGN, VITEX,  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ, MYIKONA, KOUPA KOUPA, GAME EXPLORERS, XRYSO FTERO

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: VEIS, ARTIX PRODUCTIONS