Όταν η Ελευθερία συνάντησε τον Άγιο Βασίλη, το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω επιφώνημα:

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Σας αγαπώ πολύ! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!»

Η ευχή της, φυσικά, ήταν να πάει στο χωριό του Άγιου Βασίλη, στο Ροβανιέμι. Ήθελε πάρα πολύ να τον συναντήσει από κοντά και να δει πού μένει. Είχε φανταστεί το χωριό του σαν παραμύθι με ξωτικά, νεράιδες, πολλά δώρα, γλυκά, μουσική και χορό.

Πράγματι, το χωριό του Άγιου Βασίλη είναι ένα μεγάλο θεματικό πάρκο, που ζει και αναπνέει τα Χριστούγεννα. Ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, καθώς είναι μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Η Ελευθερία ταξίδεψε στη Λαπωνία, με την οικογένειά της, αλλά και με άλλες οικογένειες ευχής και έζησαν αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί. Έκαναν βόλτες με έλκηθρα και snowmobiles, ήπιαν ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι, είδαν ταράνδους και έπαιξαν με το χιόνι. Φυσικά, για την Ελευθερία, η κορυφαία στιγμή του ταξιδιού ήταν όταν συνάντησε τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του! Δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι συνέβαινε!

Οι γονείς της, βλέποντάς την τόσο ευτυχισμένη, δεν σταμάτησαν να μας ευχαριστούν, καθώς ήταν κάτι που δεν μπορούσαν οι ίδιοι να της προσφέρουν. Η χαρά της Ελευθερίας και η πίστη της στον αγαπημένο Άγιο Βασίλη τη γέμισαν δύναμη και αισιοδοξία για οτιδήποτε χρειαστεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIC EXPERTS