«Οι νεράιδες μου, η Κιτρινούλα και η Κοκκινούλα θα μου φτιάξουν μία παιδική χαρά στην αυλή μου! Θα έχει κούνιες, τσουλήθρα, τραμπάλα, ένα κάστρο κι ένα τραμπολίνο και θα είναι ροζ!» Αυτή ήταν η ευχή της γλυκιάς Ελισσάβετ και με αυτή τη σκέψη συντροφιά και την παρέα των αγαπημένων της νεράιδων, περνούσε τις ημέρες της στο νοσοκομείο. Κάθε απόγευμα, η μητέρα της, της έλεγε ιστορίες για νεράιδες, ενώ μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο μαζί τους, συζητώντας για πριγκίπισσες και νεραϊδοχώρες. Και η Ελισσάβετ έπαιρνε δύναμη, συνέχιζε τον αγώνα της και βγήκε νικήτρια! Κι όταν ολοκληρώθηκαν οι θεραπείες της κι έγινε καλά, πήρε τηλέφωνο την Κιτρινούλα και της είπε όλο χαρά: «Κιτρινούλα, είμαι καλά! Έβγαλα και το hickman!». Μία γλυκιά φωνή, γεμάτη χαρά και ζωντάνια! Και όλες οι νεράιδες γεμάτες ενθουσιασμό άρχισαν να δουλεύουν πυρετωδώς, για να ετοιμάσουν τα πάντα στην εντέλεια για την ευχή της υπέροχης μικρούλας μας. Αρχικά, φρόντισαν για την εμφάνισή της: ροζ (φυσικά!) πριγκιπικό φόρεμα, παπουτσάκια, στέμμα και ραβδάκι από τις νεράιδες. Έτοιμη και πανέμορφη! Την ημέρα της εκπλήρωσης, η νεράιδα Ροζούλα τη συνόδευσε από το σπίτι της γιαγιάς της όπου έμενε μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της, όσο οι νεράιδες ετοίμαζαν την παιδική χαρά, στο σπίτι τους. Εκεί την πριγκίπισσα Ελισσάβετ υποδέχτηκαν 3 ιππότες, που της υποσχέθηκαν αιώνια αφοσίωση και προστασία! Η μικρή μας είχε μείνει άφωνη. Κοίταζε τους ιππότες, την παιδική χαρά, τα μπαλόνια! Στο έκπληκτο προσωπάκι της είχε ζωγραφισμένο ένα τεράστιο χαμόγελο. Το πάρτι της είχε ξεκινήσει, ο DJ έπαιζε τα αγαπημένα της τραγούδια και η Ελισσάβετ έπαιζε χαρούμενη μαζί με την αδελφή της και τον καλύτερο της φίλο! Έτρεχε ενθουσιασμένη, τους αγκάλιαζε όλους σφιχτά και δεν ήξερε πώς να εκφράσει τη χαρά της!

Άνοιγε τα χαρτιά περιτυλίγματος από τα δωράκια της με ανυπομονησία και κάθε φορά που έπαιρνε στα χεράκια της ένα παιχνίδι, τα μάτια της έλαμπαν από χαρά!

Μία ακόμα μεγάλη έκπληξη την περίμενε! Βλέπετε, η Κιτρινούλα είχε κανονίσει κρυφά από όλους να έρθει η αγαπημένη θεία της Ελισσάβετ από τη Γερμανία, για την εκπλήρωση της ευχής της! Μόλις την αντίκρισαν η μικρή και οι γονείς της, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα χαράς που έτρεχαν από τα μάτια τους!  Η ευχή της Ελισσάβετ ήταν ακριβώς όπως την είχε ονειρευτεί: μαγική και γεμάτη νεραϊδόσκονη! Βγήκε πολλές φωτογραφίες με όλους και κυρίως με τις νεράιδες της, τις οποίες όπως είπε αγαπάει πολύ! Κι εκείνες αποχώρησαν συγκινημένες και γεμάτες από το υπέροχο χαμόγελο, τη χαρά τη λάμψη που φώτιζαν τα μάτια της, βέβαιες ότι είχαν καταφέρει να εκπληρώσουν τη νεράιδο-αποστολή τους και να την κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Σ. Καραπουλουτίδου, Κ. Μπαντόγια, Κ. Τερνεκτσή και Σ. Αράπογλου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε τη L’ Oréal Hellas για την υιοθεσία  της ευχής. Ως Υπερήφανος Υποστηρικτής του Οργανισμού μας, στηρίζει το έργο μας, βοηθώντας μας να μεταμορφώσουμε τις ζωές παιδιών, με πολύ σοβαρές ασθένειες. 

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: JYSK, Polihome, Blue Rent a Car, Vitex, Praktiker, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Catering Διαμαντής, 4 Records, Maison Marasil, Handmade Factory, Ζαχαροπλαστείο Κοσμάς, Φυτώρια Βασιλειάδη, Κώστας Παγώνης, Cotton Prince

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).