Τμήμα Ευχών

Τζοάννα Λιβέρη

Τζοάννα Λιβέρη

Υπεύθυνη Οικογενειών Αθήνας

Αντιλαμβάνεσαι την ουσία της ζωής μόλις νιώσεις την ευτυχία μιας παιδικής καρδιάς να σε κατακλύζει. Για αυτήν την ευτυχία και τα συναισθήματα που έπονται αυτής, φροντίζει σύσσωμη η ομάδα του Make-A-Wish Ελλάδος.

1. Εύα Μάνογλου

Εύα Μάνογλου

Συντονίστρια Ευχών

“Ο κόσμος του Make-A-Wish είναι μαγικός, όπως τα όνειρα των παιδιών! Ένας κόσμος όπου οι νεράιδες υπάρχουν και μεταμορφώνουν τη δυσκολία σε ελπίδα, τη λύπη σε χαρά, την απογοήτευση σε δύναμη! Εδώ τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν ξεκινάει το ταξίδι της ευχής!”

Δώρα Μαραγκοπούλου

Δώρα Μαραγκοπούλου

Διαχείριση Τμήματος Ευχών

“Κάθε παιδί μας καλωσορίζει στον κόσμο των ονείρων του και μέσα από την ευχή του μοιράζεται μαζί μας τη δική του μαγεία. Άλλωστε αυτά τα παιδιά ξέρουν καλά από θαύματα.”

Πόπη Μικεδάκη

Πόπη Μικεδάκη

Διαχείριση Τμήματος Ευχών

“Όταν ένα παιδί νοσεί, ο χρόνος μοιάζει να σταματά, για όλη την οικογένεια. Υπάρχει η ανεμελιά του πριν… και η αβεβαιότητα του μετά… Το ταξίδι της ευχής, είναι η δύναμη που θα ανάψει ξανά το φως της ελπίδας!”

Ελένη Νικόλα

Ελένη Νικόλα

Συντονίστρια Ευχών

“Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ταξιδιού για την θεραπεία. Είναι η Ιθάκη για κάθε Οδυσσέα που έχει περάσει δύσκολα! Είναι η ελπίδα και το φως ότι κάθε όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί!”

3. Πέγκυ Παπανδρέου

Πέγκυ Παπανδρέου

Διαχείριση Τμήματος Ευχών

Η εκπλήρωση της ευχής είναι ένα μαγικό ταξίδι. Η χαρά που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η μαγεία υπάρχει!

7. Κατερίνα Προεστάκη

Κατερίνα Προεστάκη

Συντονίστρια Ευχών

“Είναι η δύναμη που μας δίνει το χαμόγελο των παιδιών να συνεχίζουμε να πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά στην ευχή τους & να βάζουμε τα δυνατά μας για να την εκπληρώσουμε!”

Λίλι Τζιλή

Λίλη Τζίλη

Υπεύθυνη Οικογενειών Θεσσαλονίκης

“Η ευχή είναι υπενθύμιση ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είναι η μαγεία της ευχής που λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη για τα παιδιά, έτσι ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να ελπίζουν και να ονειρεύονται.”

4. Βικτόρια Τριπολιτσιώτη

Βικτώρια Τριπολιτσιώτη

Συντονίστρια Ευχών

“Το Make-A-Wish είναι η δύναμη που μεταμορφώνει ένα απλό όνειρο σε μια εμπειρία ζωής! Μια εμπειρία που χαράσσεται στις ψυχές τόσο των παιδιών όσο και στις δικές μας!”

Κατερίνα Τσολάκη

Κατερίνα Τσολάκη

Συντονίστρια Ευχών

“Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό παραμύθι, κάθε μέρα και ένα ταξίδι στο όνειρο! Ευλογημένα χαμόγελα, στιγμές που δεν περιγράφονται με λόγια μα μένουν παντοτινά χαραγμένες στην καρδιά μας!”

Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων & Διάδοσης Έργου

Pouk Αναστασίου

Pouc Αναστασίου

E-shop – Γάμος – Βάπτιση

“Επειδή, δυστυχώς, το μέλλον δεν είναι δεδομένο για όλα τα παιδιά … το Μake-A-Wish δημιουργεί την ελπίδα με τον ωραιότερο & πιο μαγικό τρόπο σε ένα παιδί που έχει ξεχάσει να εύχεται.”

Χριστίνα Δημητροπούλου

Χριστίνα Δημητροπούλου

Υπεύθυνη Εξεύρεσης Πόρων

“Είναι τιμή να ανήκεις σε αυτή την ομάδα και ευλογία το να νιώθεις ότι γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, γνωρίζοντας πραγματικούς ήρωες… τα παιδιά ευχής και τις οικογένειές τους.”

Χριστίνα Ζουρμπάκη

Χριστίνα Ζουρμπάκη

Εξεύρεση Πόρων

Στο Make-A-Wish τα πιο απίθανα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και οι πιο σκοτεινές μέρες γεμίζουν με φως, χαμόγελα και αισιοδοξία!”

6. Γεωργία Χατζόγλου

Γεωργία Χατζόγλου

Εξεύρεση Πόρων

“Μέσα από το Make-A-Wish μαθαίνεις τι πραγματικά έχει αξία: ένα παιδικό χαμόγελο, μία αγκαλιά. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές και καθημερινές, αλλά αξίζει κάθε προσπάθεια για αυτά τα παιδιά. Άλλωστε, οι ήρωές μας σου υπενθυμίζουν καθημερινά να μην τα παρατάς ποτέ!

Άννα Μάνογλου

Άννα Μάνογλου

Δημιουργός Περιεχομένου

Το Make-A-Wish σίγουρα δεν είναι απλά μια ευχή… Είναι “οι πιο όμορφες μέρες της ζωής” ενός παιδιού που χρειάζεται τη μαγεία, την ελπίδα και το χαμόγελο για να συνεχίσει δυνατά τον αγώνα του

Χρυσούλα Σπανού

Χρυσούλα Σπανού

Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας

“Η δύναμη των παιδιών μας μπορεί να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Η μαγεία της εκπλήρωσης των ευχών τους, μπορεί όμως να σε συνεπάρει. Κάθε παιδί, μία ιστορία. Κάθε ευχή, μία ιστορία ελπίδας και αισιοδοξίας.”

Στεφανία Χατζόγλου

Στεφανία Χατζόγλου

Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας

“Μία ηλιαχτίδα φωτός μέσα στην καταιγίδα. Αυτό είναι η ευχή! Πυροδοτεί την ελπίδα! Έρχεται να δώσει τη δύναμη που χρειάζονται οι μικροί μας ήρωες, για να βγουν νικητές από τη σκληρή μάχη που δίνουν με όλη τους την ψυχή!”

Τμήμα Αστέρι της Ευχής

Μαρία Γκαμαλούτσου

Μαρία Γκαμαλούτσου

Υπεύθυνη Προγράμματος Αστέρι της Ευχής

“Στο Κάνε-Μια-Ευχή δεν υπάρχει δεν μπορώ, παρά μόνο προσπαθώ! Για αυτά τα παιδιά μαχητές και τις οικογένειές τους, εμείς θα είμαστε πάντα στο πλάι τους.”

2. Ελένη Μουρελάτου

Ελένη Μουρελάτου

Συντονίστρια Προγράμματος Αστέρι της Ευχής

“Καθημερινή προσπάθεια, πολύ φως και ακόμα πιο πολλή αγάπη. Αυτό είναι το Make-A-Wish και αυτά τα παιδιά – ήρωες είναι που φωτίζουν τον δικό μας κόσμο και τον κάνουν μαγικό!”

Τμήμα Εθελοντών

Κατερίνα Ζαγοράκη

Κατερίνα Ζαγοράκη

Υπεύθυνη Εθελοντών Πανελλαδικά

“Οι νεράιδες; Στο Make-A-Wish υπάρχουν! Είναι εκεί για όλα τα παιδιά ώστε να πιστέψουν πως όλα είναι δυνατά! Οι εθελοντές μας; Μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους αφήνοντας το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα.”

9. Ναταλία Δημητρίου

Ναταλία Δημητρίου

Τμήμα Εθελοντών

“Oι νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A-Wish υπάρχουν για να φέρουν τη μαγεία στις ζωές των παιδιών. Στο τμήμα εθελοντών ξέρουμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από το να προσφέρεις!”

Τμήμα Προμηθειών και Υποστήριξης Γραφείου

Τάκης Σωτηρίου

Τάκης Σωτηρίου

Εξωτερικές Εργασίες

“Η χαρά μου να γίνει ελπίδα και η ελπίδα να γίνει ασπίδα για τα μικρά παιδιά μας!”

Μαρία Τσική

Μαρία Τσική

Τμήμα Προμηθειών

“Όταν το παιδί θεωρεί την εκπλήρωση της ευχής του ως το κέρδος από τη δύσκολη περιπέτεια ζωής που περνάει. Αυτό είναι το Make-A-Wish.”

Αγαθή Τσιγκοπούλου

Αγαθή Τσιγκοπούλου

Υπεύθυνη Προμηθειών

“To Make-A-Wish χαρίζει με τον πιο μαγικό τρόπο, την ελπίδα για ζωή! Δημιουργεί απίστευτες εμπειρίες, ζωντανεύοντας τα παραμύθια, όπου οι μικροί μας ήρωες έχουν την δυνατότητα να ζήσουν ένα μαγικό ταξίδι!”

8. Ειρήνη Γλετζάκου

Ειρήνη Γλετζάκου

Τμήμα Προμηθειών

“Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και η κάθε ευχή ξεχωριστή. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένα ταξίδι δύναμης, ελπίδας και αγάπης για όλους μας!”

Αντωνία Κοντοδήμου

Αντωνία Κοντοδήμου

People Engagement and Office Support

“Τα παιδιά που νοσούν παραπατούν σε ένα τούνελ αγωνίας και φόβου. Το Make-A-Wish είναι εδώ να τους προσφέρει χαρά και το αισιόδοξο μήνυμα πως μπορούν να φτάσουν στην άλλη πλευρά του τούνελ…την φωτεινή!”

Χαρης Πατούνης

Χάρης Πατούνης

Εθελοντής – Data Protection Officer

“Προσπαθούμε να βρεθούμε πλάι στα παιδιά στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους, ενισχύοντας την ψυχική τους υγεία μέσα από τη δημιουργία μοναδικών συναισθημάτων και στιγμών.”

Οικονομικό Τμήμα

Άννα Σαρρή

Άννα Σαρρή

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

“Φως κι αγκαλιά, ελπίδα και χαρά, συντονισμός των δυνάμεων του νεραϊδόκοσμου να ομορφύνουν τη νέα μέρα όλων των οικογενειών του ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ!”

5. Αδάμ Αντώνης

Αντώνης Αδάμ

Τμήμα Λογιστηρίου

“ΚΑΝΕ… όνειρα, σχέδια και πράξεις για
ΜΙΑ… μοναδική, ανεπανάληπτη και ονειρική
ΕΥΧΗ… που θα μοιράσει ελπίδα, χαρά και αγάπη!”

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

Γενική Διευθύντρια

“Το Make-A-Wish σου δείχνει έναν κόσμο διαφορετικό, έναν κόσμο που πολλοί αγνοούμε ότι υπάρχει… έναν κόσμο.. Έτσι όπως θα’πρεπε να είναι ο κόσμος!”