Σ’ ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου να υποστηρίξεις εθελοντικά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Σύμφωνα με τον χρόνο που διαθέτεις κινητοποιούνται οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να πραγματοποιηθεί μια πρώτη γνωριμία με το τμήμα εθελοντών:

  • Εθελοντές με πλήρη διαθεσιμότητα: Πραγματοποιείται μία συνάντηση δια ζώσης και στη συνέχεια ο εθελοντής καλείται να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  • Εθελοντές με μερική διαθεσιμότητα: Μπαίνουν στην λίστα των εθελοντών που μας βοηθούν περιστασιακά.

Αναφορικά με την ομάδα ευχής, γίνεται ένας επιπλέον έλεγχος, προκειμένου να κριθούν κατάλληλοι για να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά ευχής και την οικογένειά τους. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να σχηματίζεται μια εμπεριστατωμένη άποψη περί της καταλληλόλητας του εθελοντή. Δεδομένου ότι η αποστολή του οργανισμού αφορά στον ευαίσθητο τομέα των παιδιών, πρώτο βήμα αποτελεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους εθελοντές με τη συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε:

 

Εθελοντισμός σε Αθήνα:

Εάν βρίσκεσαι στην Αθήνα μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εδώ

Εθελοντισμός στη Θεσσαλονίκη:

Εάν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εδώ

Εθελοντισμός στην Περιφέρεια:

Υπάρχουν οργανωμένες εθελοντικές ομάδες σε Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά), Πάτρα.

Εάν βρίσκεσαι σε κάποιο σημείο στην Περιφέρεια, μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εδώ

 

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσει με το τμήμα εθελοντών με e-mail στο [email protected] ή να μας καλέσεις στο 2109637660 (εσωτ. 104 ή 202)

Παρακάτω μπορείς να δεις ένα βίντεο για την ιστορία του Make-A-Wish και για το πώς ξεκίνησαν όλα: https://tinyurl.com/makeawishgr
* ένα βίντεο που δημιουργήθηκε για την επέτειο των 35 ετών.